IMG 7087

Het jaarlijkse schoolfeest in de Verrekijker kon alweer rekenen op stralend weer, een serieus verschil tegen verleden week aan Weelde-Statie. 

Waar de tent aan de Statie vorige week vol zat en de mensen tegen de regen moest behoeden was de zon weer overvloedig aanwezig op het feest van de Verrekijker.

 

Thema: De Wereld

Als thema voor het feest stond dit keer de wereld centraal.  Via een reisbureau mochten de leerlingen van het zesde leerjaar, die aan hun laatste maanden bezig zijn op hun fantastische school een rode draad rijgen aan de verschillende optredens van de leerlingen. Ze deden dit met veel overgave en zullen later nog vaak terugdenken aan deze laatste jaren in hun nieuwe Verrekijker.

RAW 4887

 

Kleine shows voor alle leerjaren.RAW 4725

De kleuters mochten gewoontegetrouw de spits afbijten met een eenvoudig optreden waarbij die kleintjes  gewoonlijk het publiek afspeuren op zoek naar hun mama of papa. Stralende lachende gezichtjes en uitbundig zwaaiende handjes elke keer als ze hun dierbaren hebben kunnen spotten, heerlijk om zien….

 

Naderhand komen de grotere leerlingen die door onze grote wereld reizen, van pinguïns uit het koude Antarctica naar het warmbloedige Afrika waar de leeuwen en Wakawaka de show kwamen stelen.

Het derde leerjaar trok dan weer naar Azië met Chinese draken en papieren parasolletjes die kleurig ronddraaiden. De meer stoere jongens en meisjes kozen in Azië voor een Kung Fu dans.

Europa had aandacht voor de samenhorigheid, in tijden als de “Brexit” en “the Donald” heel toepasselijk. 

RAW 4679RAW 4694Oceanië gooide had dan weer op de traditionele toer met een kort didgeridoo concert en een echte Haka  dans uit Nieuw Zeeland.

Als laatste werelddeel kwam Amerika aan de beurt. De oudste leerlingen uit de Verrekijker hadden speciaal hun uiterste best gedaan om bij hun afscheidsfeest het onderste uit de kast te halen. 

Zoals andere jaren konden na het schoofeest de kinderen zich weer naar hartenlust uitleven op de verschillende attracties of en glaasje drinken.

 

1rawepo camera  Fotoreportages Schoolfeest De Verrekijker

 

Deel 1 - © RAWEPO - AJ

Deel 2 - © RAWEPO – JC

 

RAW 4845

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren