IMG 4895

Bakken was het in de volle zon op het schoolfeest aan De nieuwe Verrekijker op zondagnamiddag.
Van regen totaal geen sprake, velen hadden zelfs spijt dat ze de zonnecrème vergeten waren.
 

 

"Waar zijn mijn Kleuren?"

IMG 4659IMG 5021Het thema doorheen alle opgevoerde stukjes was “kleur”. De koning en zijn echtgenote die hij liefkozend zijn schatje noemde was zijn kleuren kwijt den die wilde hij graag terug hebben. Zoals het een goede koning betaamd gaf hij het bevel aan een prins om deze terug te brengen en beloofde hiervoor de hand van prinses Terpentijn of Wijnazijn als beloning. 
De prins was hierdoor voldoende gemotiveerd en ging aan de slag.
 
IMG 4680

 

Elke klas zijn eigen kleurtje.

IMG 4723IMG 4745IMG 4788Alle klassen hadden een eigen kleurcode die aan elkaar werd gezongen door Donovan  met “Yellow is the colour” als stukje nostalgie voor de al wat ouderen onder de toeschouwerts.
Vooraleer de klassen van de Lagere School aan de beurt kwamen was het aan de kleuters om de harten van de mensen te veroveren met een song van …. wie anders dan K3?  Tientallen K3 kleedjes tooiden het podium terwijl de kleuters hun mammie’s en pappie’s probeerden te vinden in de menigte.
 
De verschillende graden hadden aan hun eigen kleur telkens een gegeven of eigenschap gekoppeld. Zo stond rood voor zelfvertrouwen en wit voor respect. Groen was dan weer het milieu, blauw  stond voor het positieve  en oranje voor samenwerking.
IMG 4839IMG 4860IMG 4938

 

Felicitaties voor geduld leerlingen in volle zon.

We moeten alle klassen feliciteren voor de geweldige shows die ze brachten, terwijl de rest van de klassen onder een felle zon moest afwachten tot ze aan de beurt kwamen. Gelukkig stond er nog een klein briesje en werden de kinderen getrakteerd op drinken voor ze het podium op moesten voor hun eigen act.
 
 
Na afloop kon iedereen nog aan het taartenbuffet aanschuiven of meedoen aan één van de talrijke spelletjes die op de speelplaats te vinden waren.  
 
IMG 4922
 
IMG 4938IMG 4961IMG 4998
 

fotograaf     FOTOREPORTAGES © RAWEPO (411 FOTO'S)

 
 IMG 5042 001

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren