kribbeliet

Vanmiddag kregen we eindelijk nog eens wat positief nieuws in verband met de zoektocht naar een nieuwe locatie in Poppel voor het kinderdagverblijf van Nininakri.
Nan en Kurt vonden in Poppel, aan de voormalige Rijkswachterswoningen een prachtige locatie met extra ruimte  in een schitterende groene omgeving.
 

Eindelijk opnieuw hoop na jaar van miserie.

Nadat vorig jaar de locatie op het Hondseinde op een débacle uitliep omwille van problemen met enkele buurtbewoners moest Nan opnieuw op zoek naar een nieuwe stek voor de dagopvang van een heleboel kleuters, voornamelijk uit Poppel.
Na lang zoeken, wikken en wegen is de kogel door de kerk en kondigden de mensen achter Nininakri het goede nieuws aan. Aan de voormalige woningen van de rijkswachterskazerne van Poppel hebben ze de beschikking over een woning en het aangrenzende kantoorgebouw dat wellicht zal worden omgebouwd tot een prachtige crèche in een groene omgeving.
De kinderen zullen er een aangrenzend speelbos hebben en vooral, zeer belangrijk , een veilige afzonderlijke parking voor de brengende/afhalende ouders. 
De kindjes zullen zich hier helemaal kunnen uitleven !!
 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren