1-IMG 5937
Afgelopen woensdag hield SVS, de vereniging die het naschools sporten wil promoten in Poppel een voetbalpromotie namiddag voor de kinderen van al onze scholen die wilden deelnemen.
Dit keer waren de kinderen van de 2e en 3e graad uitgenodigd om een balletje te komen trappen in korte wedstrijdjes van vier tegen vier.
Totaal aantal leerlingen die me deden aan deze 4 X 4 matchkes: 275 waarvan 30 jongensploegen en wat volgens de organisatie van SVS heel opmerkelijk was 25 meisjesploegen.
Volgende scholen hebben meegedaan: De Negensprong Poppel, De Kleine Wereld, 't Spoor Weelde-Statie, De Verrekijker Weelde, De Klimop Ravels-Eel.
1-IMG 5667RollebolleliedVolgende keer is het de beurt aan de liefhebbers van de unihockey in het Molenslop  en het  rollebolle ( wat dat ook moge zijn? ) voor de kleuters. Hiervoor zullen de kinderen nog worden uitgenodigd om deel te nemen op 14 november.
Op 3 december komt dan de Danshappening naar het Molenslop, welke kinderen hiervoor kunnen inschrijven is ons een beetje onduidelijk, op de schoolsport.be site staat dat het voor de basis is. Ongetwijfeld worden de ouders hierover nog worden ingelicht via de schoolkanalen.
 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren