klimop personeel1

Alle scholen zijn volop bezig met de voorbereidingen van het nieuwe schooljaar dat maandag begint.
Vandaag is het nog opendeurdag in Weelde op de gloednieuwe gemeenteschool waar iedereen nog een kijkje kan komen nemen want maandag volgt de vuurproef voor dit nieuwe schoolcomplex.
Dat ze er in de rest van de gemeente ook meer dan klaar voor zijn kunnen we ook merken aan de sfeer die er onder het onderwijzend personeel hangt. En dat het er in De Klimop in Ravels Eel niet saai aan toegaat wordt gedemonstreerd door hun dreamteam hier boven. 
 
We nodigen daarom alle scholen in onze gemeentes uit om maandag foto’s in te sturen van de eerste schooldag van het schooljaar 2014-2015. Dan kunnen we er aan leuk artikel aan wijden als herinnering.
 
De-Verrekijker-banner
Eerste schooldag voor nieuwe school
 
De Verrekijker5749De Verrekijker5857De eerste schooldag staat voor de deur. Dat betekent niet alleen het einde van de vakantie, maar vooral ook het begin van iets nieuws: nieuwe boeken, nieuwe juf of meester en nieuwe vriendjes om mee te spelen. Voor de leerlingen en de leerkrachten van De Verrekijker in Weelde wordt de eerste schooldag extra spannend. Zij starten het schooljaar namelijk in een gloednieuw gebouw.
 
Het nieuwe schoolgebouw leek op de officiële opening op 17 mei 2014 nog een beetje leeg. Maar dat zal snel veranderen. De leerkrachten hebben de laatste weken hard gewerkt om de klaslokalen aan te kleden. En met de komst van de eerste leerlingen op 1 september 2014 zal het gebouw helemaal tot leven komen.
 
Openleercentrum
Dankzij de slimme indeling van de klaslokalen en de laatste snufjes op technologisch vlak is de school optimaal uitgerust voor het hedendaagse onderwijs. Alle klassen liggen rond een centraal openleercentrum, waardoor de verschillende klassen en leerjaren gemakkelijker kunnen samenwerken. 
 
De VerrekijkerEntreeDe Verrekijker5683Opendeurdag
Wie niet kan wachten tot 1 september, kan zaterdag 30 augustus al een kijkje komen nemen tijdens de opendeurdag. Tussen 14.00 en 17.00 ben je welkom om het nieuwe gebouw te bewonderen, een glaasje te drinken op het terras en voor de kinderen is er animatie voorzien. 
 
Meer info?
 
Walter Luyten – burgemeester - 0477 97 97 17
Carine Couwenberg – schepen van onderwijs - 0476 94 82 87
Erik Druyts – directeur De Verrekijker - 014 75 56 95
Josse Van Den Bogerd – communicatieambtenaar – 014 65 41 62

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren