Het grote succes van Mr Konijn van Q-Music gaat ook dit jaar nog verder. Mr Konijn kan er zelf jammer genoeg niet meer bij zijn wat hij had een respectabele pensioenleeftijd bereikt maar toch loopt de actie verder van baby Noa die twee jaar geleden na amper 2 maanden overleed.
Dus...... heb je zin om een actie op te zetten? Heb je nog een extra centje in je spaarpot?  Deze keer kan je het zelf overhandigen aan een Q-DJ die in onze gemeente langskomt om de centjes op te halen, in Ravels zal dat op 17 december zijn om 11.00h op het gemeentehuis. Verder kan je lezen hoe het hele avontuur met Mr Konijn begon…. 

 Hoe het begon

Meneer Konijn is de dappere knuffel van Noa. Die werd samen met haar tweelingzus Fenna op 15 november 2010 geboren maar overleed twee maanden later. Ornelis en Rogiers stuurden Meneer Konijn in 2012 op wereldreis. ‘Nu kunnen we Noa tóch de wereld laten zien', zegt Noa's moeder Stéphanie uit Buggenhout.

Per afgelegde kilometer verzamelde Meneer Konijn 2 cent. Op onze slotshow op 21 december 2012 stond de teller op meer dan 200.000 euro. Begin februari konden we de eindbalans opmaken en had heel Vlaanderen zo'n 300.000 euro ingezameld voor Meneer Konijn en Kindergeluk vzw, een vzw die kansarme Belgische kinderen helpt.

2013

Meneer Konijn is ondertussen met pensioen en gaat niet meer op reis. Maar ook in 2013 gaat z'n verhaal verder. En jij kan helpen. Want in december gaan we net als vorig jaar zoveel mogelijk geld proberen op te halen ten voordele van kansarme Vlaamse kinderen.

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren