repaircafe1

Het was wederom gezellig in zaal De Brouwerij te Weelde voorbije zaterdag 28 mei ’22.

Om 14 u had het weggeefkraam reeds ruime belangstelling van enkele Oekraïense vrouwen die in Ravels zijn gehuisvest als oorlogsvluchteling.

repair3En ook de kapotte spullen werden aangedragen: 2 stofzuigers, graskantmaaier, mixer, blender, voetmassage toestel. Eerst demonteren, dan diagnose stellen en telkens met goed gevolg kunnen repareren. Kwamen ook nog op de hersteltafels terecht: koffiemolen, reiskoffer, zak-ledlamp. De eigenaars gingen content huiswaarts !

Een autoradio en een applaus-fiets konden niet worden hersteld, wel advies kunnen geven welk onderdeel moet aangeschaft worden. Het hoekje bij de naaister had geen bezoekers voor herstelwerk. Leuk voor de vrijwillige techniekers: een strijkijzer in 2019 hersteld, doet het nog altijd prima !!

Digidak vrijwilligers konden 4 x raad geven en doorverwijzen naar de Vrije Inloop. Ook werd een geblokkeerde bank-app op iPhone terug vrij gemaakt, lees bruikbaar.

De opbrengst van de basic-toog alsook de vrijwillige bijdrage door de bezoekers wordt aan een goed doel geschonken. Wij kijken uit naar de volgende bijeenkomst… en wordt later meegedeeld.

repaircafe2

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren