paddenstoelencursus Natuurpunt

Ook Natuurpunt Ravels heeft stilaan de activiteiten hervat en knoopt opnieuw aan met hun vaste waarden in de maand september.

Naast de voorstelling van wereldfilm "Honeyland" in het kader van het MOOOV Festival in de tuin van het Boshuis wordt ook de paddestoelentocht en de maandelijkse boswandeling aangeboden aan de natuurliefhebbers.

honeyland

Filmfestival : “MOOOV wijkt af” toch geprogrammeerd in Ravels op 11 september

“MOOOV wijkt af” komt dit jaar ook naar de tuin van het Boshuis in Ravels! Organisatie: Natuurpunt Kern Ravels, Mooov Wijkt Af en CC De Wouwer.

De flim Honeyland is tegelijk een documentaire en een mooie dramatische film die zich afspeelt in Macedonië. De ongetrouwde bijenhoudster Hatidze woont in een verlaten dorp in Noord-Macedonië, waar ze haar zieke, oude moeder verzorgt en leeft van de verkoop van honing. De delicate harmonie met de wilde bijen wordt echter verstoord als een gezin met een kudde koeien en eigen bijenvolken in het dorp neerstrijkt.

Een actuele parabel van epische proporties over eenvoudig in balans leven met je omgeving, tegenover chaos, die wordt aangewakkerd door zelfoverschatting en exploitatie. Gloedvol, zoetzuur, scherp observerend documentaire-debuut, dat al een scheepslading festivalprijzen won. Deze voorstelling wordt met steun van CC De Wouwer georganiseerd. Inkom is gratis! Opening bar vanaf 20:30, beginuur film 21:15u, einde tussen 23:00u en 24:00u. Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De film is gratis maar inschrijven is verplicht via CC De WOUWER : Tickets : ticketshop.ticketmatic.com/gc_de_wouwer/shop
Hoe we deze voorstelling gaan aanpakken n.a.v. het Coronavirus wordt u later meegedeeld.
Wanneer?  11/09/2020 van 20u00 tot 22u30
Afspraakplaats: Boshuis, Jachtweg 27, 2380 Ravels 

Paddenstoelentocht in de Ravelse gewestbossen op 16 september

Als woensdagactiviteit in september gaan we op zoek naar de vele paddenstoelen die verborgen zijn in de Ravelse Bossen, onder leiding van gids Jan Cortens.
Van 14.00u tot 17.00u in het Boshuis, Jachtweg 27, Ravels. Deelname is gratis, inschrijven op voorhand wel verplicht. Inschrijven en meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer? 16/09/2020 van 14u00 tot 17u00
Afspraakplaats Boshuis, Jachtweg 27, 2380 Ravels 

gewestbossenwandeling Natuurpunt 

Maandelijkse wandeling in de omgeving van de Ravelse gewestbossen op 20 september

Gids is Willy Vangeel. Samenkomst om 13.30 u. aan het Boshuis, Jachtweg 27, Ravels. Einde rond 16.00 u.
Deelname is gratis, inschrijven op voorhand wel verplicht. Inschrijven en meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer? 20/09/2020 van 13u30 tot 16u00
Afspraakplaats: Boshuis, Jachtweg 27, 2380 Ravels 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren