Kesseven Natuurpunt 

Met veel twijfels in het achterhoofd programmeerden de mensen van Natuurpunt Ravels hun activiteiten enkele weken terug voor de maand augustus.

Door de snel wijzigende situaties moeten ze echter alweer een aantal van deze activiteiten terugschroeven en zelfs afgelasten.

Het MOERASKAMP in het Winkelsbroek voor gezinnen is AFGELAST.

HET EVENEMENT OP DE MOERBOOT GAAT DOOR  onder strenge maatregelen. Conservator Dirk Segers zal vragen aan de toeschouwers of ze tot dezelfde bubbel behoren. Verder worden extra maatregelen getroffen: de boot zal gedesinfecteerd worden, een mondmasket is noodzakelijk bij het in-en uitstappen van de boot, Dirk draagt een beschermshield en er is handgel te beschikking. Maar het blijft een heel toffe ervaring.

Het is intens genieten van het optreden van Dirk Segers in het Winkelsbroek: een ballade en een zelfgeschreven moerbootverhaal dat spannend en grappig is, een kijk geeft op het vroegere turfsteken, natuurerfgoed in de kijker zet, rustig dobberend met een consumptie op het water in de moerboot. Heerlijke ervaring!! Je bent  in de ban van de vertelkunst van Dirk. Een buitenkansje om dicht bij huis te genieten.

Voor 50 euro kan jong en oud 75 minuten met 6 mensen genieten van dit bijzonder leuke evenement. Een consumptie is inbegrepen. Ideaal als uitje met het hele gezin. 

Het evenement loopt tot 30 september. Je kunt een afspraak maken met Dirk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via GSMnr 0491 33 62 23.
Locatie: ingang van het reservaat tegenover Mastheidestraat 21 te Turnhout.

DE MAANDELIJKSE ACTIVITEIT IN HET VENNENGEBIED: FIETSTOCHT OP 9 AUGUSTUS is AFGELAST

HET FILMFESTIVAL “MOOOV wijkt af” op 18 AUGUSTUS aan het Boshuis van RAVELS is AFGELAST omwille van CORONA  

DE MAANDELIJKSE WANDELING IN DE RAVELSE GEWESTBOSSEN OP 16 AUGUSTUS GAAT WEL DOOR 

Samenkomst om 13.30 u. aan het Boshuis, Jachtweg 27, Ravels. Einde rond 16.00 u. Gids : Martijn Van Loon  Deelname is gratis, inschrijven op voorhand wel verplicht. Inschrijven en meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We respecteren de Coronamaatregelen: de nodige afstand houden bij het wandelen en een mondmasker dragen.

ACTIVITEIT VOOR KINDEREN OP 26 AUGUSTUS: Lieveheersbeestjes- en vlinderwandeling in de Ravelse gewestbossen.
We wachten nog even op het aantal inschrijvingen om te beslissen of het kan doorgaan. Als dat zo is zullen we de Coronamaatregelen toepassen.

Onder leiding van gidsen Willy Ronsmans en Gilbert Loos leren we meer van deze fascinerende beestjes! Van 14.00u tot 17.00u in het Boshuis, Jachtweg 27, Ravels. Deelname is gratis, inschrijven op voorhand wel verplicht. Inschrijven en meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DE WEEK VAN HET BOS in RAVELS

Of die kan doorgaan : hierover is nog geen beslissinng gevallen.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren