groentegeweld infoavond

Zin in een gezonder 2020? Graag kraakverse groenten op je bord? Weet je graag wat er op je bord verschijnt? Leer je graag je kinderen waar eten echt vandaan komt?

Dan zijn de groentepakketten van Groentegeweld misschien wel iets voor jou!

De klimaatopwarming, (financiële) problemen van boeren, teloorgang van biodiversiteit: het zijn allemaal zaken die bijna dagelijks de pers halen. De pers halen is één ding natuurlijk, de zaken veranderen is nog iets heel anders.

Toch is dat wat Dirk en Willem willen doen. Zij hebben Groentegeweld opgericht. Al vijf jaar telen ze er seizoengroenten in volle grond! Ze werken via de principes van regeratieve en biologische landbouw. Kort gezegd betekent dit dat er geen kunstmest gebruikt wordt en dat ook pesticiden niet op het veld komen. Bovendien brengen we zo onze akker opnieuw in topconditie zodat we ook in de toekomst van gezond en lokaal voedsel kunnen blijven genieten.

Het resultaat van dit alles is gezonde voeding, zonder chemisch residu met een hogere voedingswaarde dan de meeste voeding uit de supermarkt. Deze lokale groentes hebben bovendien veel minder voedselkilometers achter de kiezen en ondersteunen de lokale economie!

De zelfoogsters weten dit en blijven trouw op post. Ze kiezen voor een jaarabonnement en komen dan zoveel oogsten als ze nodig hebben voor het hele gezin. En dat 52 weken, 365 dagen per jaar! Een groentewinkel die altijd open is. Een groentewinkel waarbij je niet moet nadenken wat je volgens de seizoenen zou moeten eten:

Staat het er? Dan is het volgens het seizoen!

Bij Groentegeweld kan je ook terecht voor wekelijkse groentepakketten van mei tot en met december. In Weelde, maar ook in Merksplas en Arendonk kunnen groentepakketten worden afgehaald. Een gevarieerd aanbod, recht van het veld en geoogst voor de klant!

Zowel bij de pakketten als de zelfoogst gaan we een verbintenis aan met onze deelnemers. Zij nemen een abonnement voor een bepaalde periode en wij zorgen voor een goed aanbod van groentes. Dat noemen we CSA (community based agriculture). Omdat we geloven in een eerlijke prijs voor de boer, maar ook willen dat iedereen moet kunnen meedoen, hanteren we een prijsvork. Dit wil zeggen dat deelnemers zelf enigszins kunnen bepalen hoeveel ze betalen.

Groentegeweld wil dicht bij zijn klanten/deelnemers staan. Daarom zoeken we hen op.

groentegeweld veld

Ons aanbod?

- Wekelijks (of tweewekelijks) een pakketje oppikken vanaf mei
- Een nieuwsbrief met de pakketinhoud en allerlei veldnieuws
- Opties om ook kleinfruit en bio-eieren te bestellen
- Activiteiten op het veld
- Maar bovenal: superverse en gezonde groentepakketten!

 

Op onze info-avond kom je er alles over te weten en kan je uiteraard ook inschrijven!

Heeft u al iets anders op uw agenda om in Ravels de infoavond bij te wonen en wil u er toch het fijne van weten? Geen nood, er zijn nog verschillende infoavonden gepland: https://www.facebook.com/pg/groentegeweld/events/?ref=page_internal

MRT2

Infoavond Groentegeweld: zelfoogst en groentepakketten

Ma 19:00door Groentegeweld

Zaal De Vloed, 2370 Arendonk, België

 

MRT4

Infoavond Groentegeweld: zelfoogst en groentepakketten

Wo 19:00door Groentegeweld

G/C De Marc/kt

Merksplas

MRT7

Open-veld-dag Groentegeweld

Za 10:3023 gasten

Groentegeweld

Ravels

MRT9

Infoavond Groentegeweld: zelfoogst en groentepakketten

Ma 19:30door Groentegeweld

De Wouwer

Ravels

groentegeweld plattegrond

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren