WP 20190406 09 07 18 Pro

Zaterdag overspoelden alweer meer dan 500 vrijwilligers onze Ravels straten en pleinen om grote razzia te houden.

We zijn ondertussen de tel kwijt maar het is stilaan voor de verenigingen elk jaar een unieke kans  om hun clubkas wat bij te spijzen met deze actie.

Niet enkel plastic of blikjes.

De verschillende groepen zijn al van vrijdag in de weer om Ravels een complete make-over te bezorgen. Ze krijgen er per traject ook een mooie donatie voor terug van de gemeente die op deze manier ook aan preventie doet.

Zoals in voorgaande jaren was de organisatie ook dit keer weer in handen van schepen Eric Van Gestel en Hans Heylen. Zij zorgen samen met de gemeentelijke diensten voor de logistiek, want 500 man in het gareel houden is geen sinecure...

De verschillende groepen sturen ook graag hun foto door om te toon dat het hun menens is om Ravels spic & span achter te laten. “Niemand vindt het leuk om zwerfvuil te zien opstapelen in zijn eigen buurt, het geeft de gemeente en slechte reputatie en een onverzorgde buurt, daarom blijven we doorgaan met dit initiatief om één keer per jaar het goed voorbeeld te geven. Daarmee willen we de vinger op de wonde leggen zodat meer mensen hun gedrag aanpassen. Hopelijk kunnen we elke keer enkele mensen overtuigen dat zwerfvuil wegwerpen echt niet OK is.”

 1rawepo camera Fotoreportage van de verenigingen die deelnamen aan de opruimactie

snk zwv

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren