openvelddag groentegeweld

Groentegeweld is stilaan een vaste waarde in Weelde. Al bijna vier jaar telen Dirk en Willem er seizoensgroenten in volle grond!

Ze werken via de principes van  de agro-ecologische en biologische landbouw. Kort gezegd betekent dit dat er geen kunstmest gebruikt wordt en dat ook pesticiden niet op het veld komen.

Het resultaat is gezonde voeding, zonder chemisch residu met een hogere voedingswaarde dan de meeste voeding uit de supermarkt. Deze lokale groenten hebben bovendien veel minder voedselkilometers achter de kiezen en ondersteunen de lokale economie!

De zelfoogsters weten dit en blijven trouw op post. Ze kiezen voor een jaarabonnement en  komen dan zoveel oogsten als ze nodig hebben voor het hele gezin. En dat 52 weken per jaar, 365 dagen per jaar! Een groentewinkel die altijd open is.  Een groentewinkel waarbij je niet moet nadenken wat je volgens de seizoenen zou moeten eten: staat het er? Dan is het volgens het seizoen!

Vanaf mei 2019 kan je bij Groentegeweld ook terecht voor wekelijkse groentepakketten. In Weelde, maar ook in Merksplas en Arendonk zullen groentepakketten kunnen worden afgehaald. Een gevarieerd aanbod, recht van het veld en geoogst voor de klant!

In maart gaat Groentegeweld ‘on tour’! Er zijn info-avonden in Arendonk (11 maart, 19u30 in Zaal de Vloed, achter de bib) en in Merksplas (13 maart, 19u30 in Café Chapeau).

Zaterdag 16 maart is er dan een heuse openvelddag.
Vanaf 10u30 tot 16u30 kan je rondleidingen volgen, zien wat er al groeit en lid worden van de zelfoogst of kiezen voor een wekelijks groentepakket!

Ben je zelf geïnteresseerd in een gezond groentepakket? Contacteer Willem of Dirk via facebook.com/groentegeweld !

groentegeweld1

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren