20190212 dikketruiendag1

Op 12 februari was het weer DIKKETRUIENDAG.

Zoals vorig jaar deed ook de GO!-school DE ZONNEWIJZER uit Ravels mee.

Iedereen kan op eigen niveau zijn steentje bijdragen.

Naast de verwarming een graadje lager zetten in de school om aan te tonen dat het ook met een beetje minder kan (wat tezelfdertijd ook goed is voor het milieu en de portemonnee van de school), en naast aandacht voor de fiets dit jaar, werd ook aandacht besteed aan de mensen die het met veel minder moeten doen of die ronduit in armoede leven.

Voor vele mensen is het in de winter dikwijls dagelijks Dikketruiendag. De school had derhalve een oproep gedaan voor propere, nette en onmiddellijk draagbare kleding ten behoeve van ’T WEE(I)NKELTJE van Welzijnsschakel Ravels, de tweedehandswinkel voor kleding en textiel die in januari 2017 van start is gegaan aan het Geeneinde 54 te Weelde op Weelde Depot (bij de groene hallen).

Nadat ze de kleuters hadden afgezet aan het zwembad, kwamen de leerlingen van het eerste en het tweede leerjaar van DE ZONNEWIJZER op dinsdag 12 februari, dus op DIKKETRUIENDAG zelf, kleding afgeven in ’T WEE(I)NKELTJE.

Als dank voor hun inspanningen en voor het engagement van DE ZONNEWIJZER werden ze er vergast op appelsap en een smakelijke appel. Alle kinderen mochten na afloop ook nog een knuffel kiezen in ’T Wee(I)NKELTJE.

’T WEE(I)NKELTJE van Welzijnsschakel Ravels kan zo het aanbod aan kleding weer uitbreiden en DE ZONNEWIJZER besteedde aandacht aan DIKKETRUIENDAG. Beiden varen we er wel bij.

20190212 dikketruiendag2

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren