vandalisme5

Enige tijd geleden kregen we van een bezorgde inwoner uit Ravels enkele foto’s toegestuurd van verkrotting en vandalisme in de buurt van de kruising Bovenheide-Pannenfabriek.

Naast het lokaal van Pastoors Heike ligt een bos met enkele verkrotte gebouwen die een gevaar kunnen vormen bij het betreden.

vandalisme6

Gevaarlijke situaties.

Nadat de gemeente op deze situatie was aangesproken is nu eindelijk actie ondernomen en zullen de eigenaars worden aangemaand om deze verkrotting per direct aan te pakken.

De voormalige schuurtjes (?) zijn gelegen net aan de bosrand en goed zichtbaar voor het passerende publiek. Met een woonwijk op wandelafstand is het dan ook niet vreemd dat er af en toe kinderen met een rijke fantasie deze ruïnes opzoeken om er spectaculaire avonturen te beleven met hun vriendjes in deze bosrijke omgeving. Er kunnen echter ook andere, minder onschuldige bezigheden plaatsvinden die het daglicht niet mogen zien.

Verschillende daken zijn al ingestort en ook de rest van de gebouwen staat op instorten. Daarbij komt nog de rotzooi die overal begint rond te slingeren, wat maakt dat het geen mooi zicht is en zeker geen reclame voor de omgeving.

Hopelijk gaat de eigenaar snel tot actie over, anders zal de gemeente waarschijnlijk zelf het heft in eigen hand nemen en de site laten opruimen op kosten van de eigenaar.

vandalisme1vandalisme2

vandalisme3vandalisme4

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren