leader1

De gemeente Ravels maakt deel uit van de regio LEADER Kempen Oost, in dit gebied wordt dit jaar ongeveer 310.000 euro beschikbaar gesteld voor LEADER-projecten.
Dit zijn vooral plattelandsprojecten die betrekking hebben op de thema's landbouw- en natuureducatie, profilering en promotie van de streekidentiteit, armoede en kwetsbaarheid op het platteland. 
 

EEN GOED IDEE? MAAK HET WAAR MET LEADER

Laagdrempelige subsidies voor het platteland

kaart leader kempen oost met logo 
Ben jij een rurale ondernemer of ben je lid van een vereniging en heb jij voor onze gemeente of onze regio een goed idee rond één van de volgende thema’s : Landbouw- en natuureducatie, streekidentiteit of armoede en kwetsbaarheid op het platteland ?
Dan kan LEADER jou daarbij helpen met een toelage tot maximaal 100.000 euro voor een periode van 2 jaar (goed voor maximaal 65% van de totale projectkost).
 
LEADER is een subsidieprogramma dat speciaal is opgericht voor projecten op het platteland. Het wordt gefinancierd door Europa, Vlaanderen en de provincie Antwerpen. Voorwaarde is dat het project past binnen de doelstellingen van het LEADER-gebied en dat je samenwerkt met meerdere lokale of regionale partners.
 

Ook Ravels maakt deel uit van Leader.

gebied leader kempen oostOnze gemeente maakt deel uit van regio LEADER Kempen Oost. Alle informatie, een paar goede voorbeelden en alle documenten om een projectaanvraag in te dienen kan je online vinden op www.leaderprovincieantwerpen.be. Belangrijk is dat je je projectidee ten laatste op 2 mei 2017 inzendt. 
 
Met al je vragen over dit subsidieprogramma kan je terecht bij het LEADER-secretariaat. 
 

PRAKTISCHE INFO 

Website:
Op de website www.leaderprovincieantwerpen.be vind je meer informatie over de drie LEADER-gebieden in de provincie Antwerpen, de thema’s waarrond je projecten kunt indienen, een praktische handleiding én alle nodige documenten. 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren