natuurpuntOp 16 en 26 juni pakt Natuurpunt weer uit met twee interessante activiteiten in onze buurt.
Op 19 juni kan u deelnemen aan de "Kleine Beestjes Wandeling" en op 26 juni is er de wandeling aan het Zwart Water en De Zwarte Heide ter gelegenheid van 15 jaar Natuurpunt.
 

"Kleine Beestjes Wandeling"

19 juni Kleine beestjeswandeling aan het Kijkverdriet en het Kesseven te Ravels . Bijeenkomst: 14.00 u. aan het Boshuis, Jachtweg 27, Ravels. Samen met de Natuurpuntkern Ravels  genieten van een interessante wandeling onder leiding van een topgids, waarbij je ongetwijfeld vlinders en libellen kunt bewonderen ! Laarzen of stevige wandelschoenen worden aanbevolen. Het einde is voorzien rond Einde: 17.00 u. Info: Gilbert Loos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

15 jaar natuurpunt

26 juni: Ter gelegenheid van Natuurpunt 15 jaar : wandeling aan het Zwart Water en de Zwarte Heide. Bijeenkomst: 14.00 u., Parking Camping Baalse Hei, Roodhuisstraat 10, Turnhout. In het kader van het 15-jarig bestaan van Natuurpunt wandelen we in de Turnhoutse Vennenstreek. Zowel Natuurreservaten (Zwart Water) als De Wielewaal (Zwarte Hei) beheerden al terreinen, bij de fusie samengebracht in één beheersgebied. Meebrengen: laarzen. Het einde is voorzien rond 17.00 u. Info : Rik Hendrix, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beide activiteiten zijn gratis en zijn bedoeld voor een breed publiek van alle leeftijden.
foto: Andreas Vermeeren
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren