danneels1

De werken voor wegenis en de eerste wooneenheden van de verkaveling Onze Lieve Vrouw Scheyf aan de Molenstraat zijn inmiddels al enige tijd gestart.

De appartementsblokken zullen binnenkort als warme broodjes uit de grond rijzen, in de grond zijn ze in ieder geval al flink opgeschoten met de eerste woonblokken.

danneels2

Goede afspreken met aannemers.

De gemeente heeft geprobeerd goede afspraken te maken met de ondernemers die al enkele weken bezig zijn met het aanbrengen van de nutsvoorzieningen in de nieuw aan te leggen woonwijk. Ondertussen is al wel gestart met de eerste wooneenheden. Dat brengt al eens wat overlast van zwaar verkeer mee in de Molenstraat. Vooral bij het storten van beton rijden betonmixers af en aan en kan dit wel eens tot gevaarlijke situaties leiden. Vooral net voor en na schooltijden als de kinderen met de fiets via de verbinding met de Molenstraat en de Koning Albertstraat rijden kan het gevaarlijk zijn.

Daarom is afgesproken met de aannemers om maximaal rekening te houden met de schooluren en dan het zware verkeer zoveel mogelijk te beperken op deze tijdstippen. De politie zou ook af en toe controles doen om tot voorzichtigheid aan te manen.

danneels3

Duur van de weken.

Hoelang de werken zullen duren is nog maar de vraag. Voor het aanleggen van de wegen zijn 2 maanden gepland. Hoelang de bouw der appartementen en woningen zal veren is afhankelijk van de verkoop. Dat zou dan nog wel eens wat langer kunnen uitvallen dan origineel de bedoeling was en wat is vooropgesteld door de projectplanners.

danneels4

plan woonblokken danneels

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren