sluiting vaccinatiecentrum WD1

Donderdag werd op het vaccinatiecentrum op Weelde Depot het laatste Pfizer vaccin gezet.

Op donderdagavond werd er door de vrijwilligers en de medische dienst met een bescheiden drink afscheid genomen van een voor velen van ons erg bewogen episode in hun leven.

Vrijdagvoormiddag was al een ploeg vrijwilligers ter plaatse om alles op te ruimen zodat het centrum kan worden ontmanteld door de mensen van Frame Works.

Naar Turnhout voor laatste prik.

agnes wdTot begin december liggen er nog prikdata vast in het centrum van Turnhout waar twijfelaarts nog terecht kunnen om hun prik te halen. De plekken worden stilaan duur, vele sloten liggen reeds vast en toch blijven de afspraken binnen komen.

Vanaf december zal het vaccineren worden verschoven naar de reguliere medische voorzieningen. Voor ELZ Kempenland worden dat de artsenpraktijken en de apothekers die door de mensen van ELZ Kempenland zullen worden bediend en bevoorraad met vaccins.

Hiermee komt hopelijk een eind aan 2 jaar vaccinatiecentrum in Weelde. Het centrum vormde een belangrijke draaischijf voor vele duizenden die er hun prikjes en boosters kwamen halen. De medische staff en hun vrijwilligers beleefden er spannende tijden maar kijken ook met erg veel voldoening en dankbaarheid terug op de laatste twee jaar.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren