inloopmomenten jogeren16 17

Vanavond  werd door ELZ Kempenland en de gemeente Ravels de informatie verspreid dat de vaccinatiecentra van Weelde en Turnhout vrije inloopmomenten organiseren om een vaccin te krijgen wegens openstaande dosissen  op sloten die niet zijn ingevuld. 

Jongeren kunnen zich vrij aanmelden zonder afspraak in Weelde en Turnhout…. Meer info verder in het artikel.

Omschakelen van prebooking naar booking resulteert in 3.000 extra vaccins voor jongeren.

Omwille van het feit dat men in de vaccinatiecentra sinds begin april omgeschakeld is van prebooking naar booking zijn er ongeveer 3000 mensen niet ingegaan op hun uitnodiging. Deze 3000 vaccins zijn voor alle duidelijkheid eveneens beschikbaar in het vaccinatiecentrum.

Via allerlei kanalen worden nu jongeren opgeroepen voor de vaccinatiecentra in Weelde en Turnhout jongeren van 16 jaar of 17 jaar uit de laatste uitnodigingsbatch op die zich in deze centra moeten laten vaccineren. Indien zij wensen kunnen deze jongeren zich vervroegd laten vaccineren (met een Pfizervaccin).

Dit betekent dat deze jongeren zich niet moeten registreren en inboeken maar zich vrij kunnen aanmelden in het centrum.

Info Turnhout

Voor het vaccinatiecentrum te Turnhout zijn alle burgers van Vosselaar, Beerse, Oud- Turnhout en Turnhout, inclusief de 16- en 17 jarigen gisterennacht uitgenodigd. Alle burgers uit deze gemeenten hebben met andere woorden een uitnodiging ontvangen. Het uitnodigingslijst en ook de QVAX lijsten zijn ondertussen volledig uitgeput.

Info Weelde Depot.

Het vaccinatiecentrum te Weelde volgt een gelijkaardig traject. Vandaag vertrekken ook alle uitnodigingen waardoor eveneens het vat van Weelde en het QVAX vat voor Weelde volledig uitgeput zullen zijn. We organiseren eveneens een inloopmoment voor de 16- en 17 jarigen van de gemeenten Hoogstraten, Ravels, Rijkevorsel, Merksplas, Arendonk en Baarle Hertog op zaterdag 03 juli tussen 10 en 14 uur

Vergeet zeker uw identiteitskaart niet!!!

Door deze strategie te hanteren kunnen we de vaccinatiecampagne voor jongeren van onze eerstelijnszone versnellen. Al onze uitnodigingssystemen zijn uitgeput en alle burgers van onze eerstelijnszone hebben daarmee ook een uitnodiging gekregen voor een eerste prik.

Verder maken we werk van een bijkomende versnelling door de gelegenheid te geven aan burgers om het vaccinatieschema Astrazeneca om te boeken van 12 naar 8 weken. Meer info kan je hierover terugvinden op onze website.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren