rode kruis weelde depot

Het vaccinatiecentrum, maar ook de teststraat op Weelde Depot lopen nu al enkele maanden als een trein.

Dat is te danken aan de massa vrijwilligers en chauffeurs die elke dag weer klaar staan om iedereen te ontvangen. Maar vooral de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis van Ravels speelt hier een belangrijke rol.

Sinds de start van het vaccineren op Weelde Depot van ELZ Kempenland staan de Rode Kruis vrijwilligers, samen met de omliggende afdelingen, elke keer paraat in de hulppost.

Zodra iemand zijn hand opsteekt als hij zich onwel voelt schieten ze in actie en geven ze bijstand waar nodig. Bij de aantallen die er tegenwoordig dagelijks een prikje krijgen gebeurt hel wel eens dat de emoties de bovenhand nemen zodat er iemand flauw valt door de opgebouwde spanning.  Dan staan ze klaar voor u, de mannen en vrouwen van het Rode Kruis.

Testcentrum ook op Weelde Depot naast vaccinatiehal.

Vergeet ook niet dat het Rode Kruis ook het testcentrum bemant naast het vaccinatieventrum. Daar kunnen mensen zich laten testen en naar verwachting zal het daar de komende dagen ook erg druk worden als meer en meer mensen zich moeten laten testen in verband met hun reisplannen van de komende weken.

rodekruisbedden

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

AndrΓ© Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren