qvax elzkempenland

ELZ Kempenland stapte vanaf gisteren maandag 7 juni over van de lokale reservelijst naar de QVAX reservelijst, voor het verdere verloop van de vaccinatiecampagne.

Dit doet men omwille van enkele praktische redenen.

QVAX biedt de mogelijkheid om een grotere hoeveelheid personen sneller uit te nodigen. Op deze versnelling gaan de vaccinatiecentra in de komende periode van de vaccinatiecampagne zeker moeten kunnen rekenen. De groepslijsten in onze populatie geraken uitgeput en onze lokale reservelijst vergt meer moeite om te onderhouden dan een reservelijst op QVAX.

Hier zijn verschillende redenen voor.

QVAX is enerzijds een geautomatiseerd systeem. Indien je bent ingeschreven op de reservelijst van QVAX en wordt opgeroepen voor je vaccinatie, ontvang je onmiddellijk je vaccinatiecode. Een mogelijkheid die we niet hebben met onze lokale reservelijst. Anderzijds behandelt QVAX de leeftijden van de ingeschreven personen ook steeds op chronologische volgorde, van oud naar jong.

We raden daarom iedereen die op de lokale reservelijst staat aan om zich opnieuw in te schrijven via QVAX. We sluiten onze eigen reservelijst af op vrijdag 11 juni.

Inschrijven op de QVAX reservelijst? Dat doe je via www.qvax.be.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren