elz kempeland logo 2

Vanaf vandaag kunnen inwoners van de 10 gemeenten uit de eerstelijnszone Kempenland informatie over de twee vaccinatiedorpen nalezen op www.elzkempenland.be.

De website zal continu voorzien worden van de laatste informatie alsook van een veelgestelde vragenlijst.

Dokter Kris Bayens geeft uitleg

"Samen met de communicatiecollega’s van de 10 besturen werken we aan een gemeenschappelijke communicatie. Zo krijgen alle inwoners binnen de zone dezelfde informatie", vertelt Kris Bayens, voorzitter van Eerstelijnszone Kempenland. "Daarvoor werkten we samen een logo uit. Dit zal gebruikt worden door alle partijen die meewerken aan de vaccinatiecentra. Op die manier willen we de informatie over de vaccinatiecentra in Weelde en Turnhout duidelijk en helder brengen."

dr kris bayens202004Dr Bayens en zijn collega's uit Ravels tijdens de voorbereidingen van de infectiepost in Poppel in maart 2020.

De lancering van een logo, website en veelgestelde vragenlijst is een eerste stap in de gemeenschappelijke communicatie van de 10 besturen. De gemeenschappelijke stijl zal ook opduiken in de communicatiekanalen van die besturen, apothekers, thuisverplegers, artsen … Telkens met de bedoeling inwoners toe te leiden naar dezelfde informatie. Een callcenter wordt midden februari geactiveerd. Hier kunnen inwoners terecht met hun lokale vragen over o.a. inplannen en herplannen van afspraken, mobiliteit, thuisvaccinatie. Eerstelijnszone Kempenland zoekt nog call agents om het call center te bemannen, solliciteren kan via https://bit.ly/36TYzg3 ten laatste op 7 februari 2021.

De 10 besturen die tot Eerstelijnszone Kempenland behoren zijn: Baarle-Hertog, Hoogstraten, Rijkevorsel, Merksplas, Beerse, Vosselaar, Ravels, Arendonk, Oud-Turnhout en Turnhout.

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren