dkw corona

Verontrustende berichten gisteren toen de ouders van de kleuters van GBS De Kleine Wereld op de hoogte werden gebracht via het ouderplatform van de school van een coronabesmetting.

Twee kleuterjuffen zijn positief getest op covid-19. De directeur van de school, Jan Hofkens plaatste gisteren volgend bericht op het ouderplatform:

OUDERPLATFORM

Na overleg met het CLB, het schoolbestuur en eerstelijnszone Kempen zijn alle kleuters morgen, maandag 25/01/21 , NIET op school verwacht om mogelijke verdere besmettingen te voorkomen. Morgen vindt er een crisisoverleg met de bevoegde instanties om te beslissen wat het plan van aanpak voor onze school zal zijn voor de volgende dagen. In tussentijd verwachten we dat alle kleuters morgen in quarantaine gaan en geen contacten hebben met mensen buiten het gezin.

Als we meer nieuws hebben, brengen we jullie zo snel als mogelijk op de hoogte. Dank voor het begrip en het vertrouwen. Allemaal samen kunnen we voor elkaar zorgen en proberen het zo veilig mogelijk te houden.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren