artevelum2

Bij “arteVelum” in Poppel vinden ze mooie raamdecoratie heel erg belangrijk. 

Maar nu even niet…. ze zijn gesloten vanwege de coronamaatregelen maar hun medewerksters, niet van het stilzittende type en met het gouden hart op de juiste plaats, stonden te popelen om op vrijwillige basis mondmaskers te produceren. 

250 stuks klaar

We kregen net de melding dat er al 250 stuks klaar waren voor levering. Het personeel dat gisteren met vijf man aanwezig was gaat er keihard voor, ook diegenen die in thuiswerk zitten en Bart ….. de baas strijkt de plooitjes glad ?

Lokale leveranciers.

Brutex en Havep hebben 350m² stof ter beschikking gesteld, die door Eisenkolb in Eindhoven met hun lasersnijtafel versneden wordt om de verwerkingstijd te verkorten

Ze hebben al aanvragen gekregen van verschillende instellingen waar de helden van de zorg voorlopig zonder bescherming moeten werken. Kent u nog instellingen die mondmaskers nodig hebben, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de bestemming en het gewenste aantal. Ze verdelen de beschikbare maskers over de aanvragers. Instellingen die zelf ook vrijwilligers met een naaimachine paraat hebben kunnen ook voorzien worden van voorgesneden lapjes zodat ook deze waardevolle inzet ondersteund wordt. 

Thuisverpleging uit de gemeenten mogen zeker contact nemen.

Het virus kent geen grenzen, en het personeel van arteVelum ook niet. De klanten komen al decennia uit Noord-Brabant, een deel van de gedoneerde stof en de versnijding eveneens. Het spreekt dus vanzelf dat ook instellingen bij onze beste buren een aanvraag kunnen doen!

Sharing is caring, deel dit bericht zodat het bij de instellingen en thuisnaaisters terecht komt! 

artevelum3

#artevelum #maakjemondmasker
@brutex
HAVEP Workwear - Protective wear
@eisenkolb

https://www.facebook.com/FibreGuard

https://www.facebook.com/froneworldwide

artevelum1

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren