grensloos vzw steun

Grensloos vzw is een voedselbank in onze gemeente die wij een warm hart toedragen.

Door de huidige situatie met de corona crisis geraken ze zwaar in de problemen en dreigen daardoor de eerste slachtoffers te worden! 

NOODOPROEP ! ! !

Beste mensen, wij begrijpen dat dit voor iedereen een zeer moeilijke periode is , maar voornamelijk voor de zwakkeren in onze maatschappij die in de afgelopen dagen niet in staat waren te voorzien in het inslaan van extra producten.

Op wekelijkse basis voorzien wij gemiddeld 300 tot 350 zwakkeren in onze samenleving van deze basisproducten om het leven voor hun draaglijker te maken.

Op dit moment is het echter zo, dat door het hamstergedrag er door ons afgelopen weekend amper product konden worden opgehaald om onze mensen morgen te kunnen bedelen. In zekere zin hebben we die trend al wel gevoeld in de afgelopen week, waar we telkens van ons al kleine budget hebben uitgetrokken om wat groenten bij aan te schaffen voor hun.

Nu, als wij als organisatie ons werk willen doen waar we nog steeds achter staan, ook in dit coronatijdperk, dan hebben wij echt hulp nodig van eenieder die de bereidheid heeft mee te zorgen voor de medemens die vecht om het hoofd boven water te houden.

Wij zijn dus dringend op zoek naar voedingsmiddelen en dan hebben we het niet over de blikken voeding die de afgelopen dagen over de toonbank vlogen in de supermarkten, of over de pakken pasta ! NEEN, we spreken hier over de reguliere zaken die onze mensen broodnodig hebben!!!

We denken hierbij aan prei, selder, appelen, peren, bananen, wortelen, melk, zuivel, enz… echt de dagdagelijkse groenten, fruit, eieren, zuivelproducten enz...

Wij doen deze oproep niet alleen aan de supermarkten, klein en groot, die ons steeds mogen contacteren, maar zeker ook aan iedere particulier die een extra tros bananen of een selder of een prei zou kunnen doneren voor hen die niet bij machte zijn hun koelingen en vriezers te vullen tot de crisis overwaait.

Dus, ben jij een handelaar en heb je wat dingen over of ben jij een particulier, een teler, of wat dan ook en draag jij de minderbedeelden een warm hart toe, aarzel dan niet om ons een belletje te doen.... het bij ons te brengen enz.

Vele voedselbanken hebben hun deuren reeds gesloten en dat willen wij respecteren, maar de nood gaat hier niet door voorbij, dus mensen laat jullie hart zien en neem contact met ons op .

Heb je geen voeding maar een paar euro ter beschikking die wij mogen benutten om onze mensen mee in hun behoeften te voorzien, dan is een donatie zeker van even groot belang.

Ons rekeningnummer : BE79 0017 7096 1433
Ons telefoonnummer : 014/70 06 34 of 0491/ 91 24 94

Maar vooral, proberen we deze oproep zo ver mogelijk te verspreiden en we vragen jullie dan ook om zo veel mogelijk te delen, zodat we samen onze mensen kunnen blijven ondersteunen, dit kan alleen als zoveel mogelijk mensen te kans krijgen deze berichtgeving te lezen !

SHARING IS CARING !!!!

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren