digidak activiteiten afgelast

Ook bij het digitale senioren computer platform gaat het slot erop.

Digidak heeft besloten om tot en met 19 april alle activiteiten te staken in verband met het cornona virus.

fTt3W6Nw8z Info

Digidak-locaties zijn openbare ontmoetingsplaatsen waar iedereen gratis kan kennismaken met nieuwe media. Begeleiders helpen beginnende computer- / smartphone- / tabletgebruikers stap voor stap. De koffie is lekker en de babbels zijn tof!

fTt3W6Nw8z Digidak-locaties zijn openbare ontmoetingsplaatsen waar iedereen gratis gebruik kan maken van computers, printer, scanner en internet. Het is de perfecte plaats om alles te weten te komen over de werking van de pc, laptop, smartphone, tablet en het internet.
Bij Digidak is er altijd een begeleider aanwezig die samen met jou de eerste stappen op de informatiesnelweg zet en die je helpt met al je (computer)vragen.
In Belgie zijn er al heel wat Digidaks in de provincies Antwerpen en Limburg en ook eentje in Oost-Vlaanderen.
We willen mensen versterken en verbinden via het samen overbruggen van de digitale kloof!

fTt3W6Nw8z Algemene gegevens

Een goed georganiseerde openbare computerruimte helpt heel wat mensen op de digitale snelweg en creëert zo kansen om actief deel te nemen aan de samenleving van vandaag en morgen. Digitale toepassingen spelen een sleutelrol in ons leven en kunnen het dagelijks leven enorm verrijken. Digidak is als computer-leeromgeving ondertussen actief in 17 gemeenten en verspreidde zich in de provincies Antwerpen en Limburg als kwaliteitsmodel voor de openbare computerruimte waar bezoekers gratis hun kennis bijschaven over ICT. Sinds kort kunnen we ook in andere provincies onze expertise aanbieden. Actieve openbare computerruimten kunnen gebruik maken van de tools en methodieken die Digidak ontwikkelt en ter beschikking heeft. Gemeenten waar nog geen initiatief aanwezig is, kunnen beroep doen op Digidak om mee vorm te geven aan een lokaal e-inclusiebeleid waar een openbare computerruimte zijn meerwaarde ten volle kan bewijzen. We voorzien vanuit Digidak een uitgebreide opstartondersteuning en bieden heel wat tools die een kwaliteitsvolle werking garanderen.

 

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 014 71 11 08

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren