HAGRA MAATREGELEN

De digitale wachtkamer van de huisartsengroep Ravels heeft extra maatregelen genomen in verband met de steeds groeiende coronabesmetting.

Daarom hebben de artsen het initiatief genomen om de volgende maatregelen in te voeren.

Beste patiënt ,

Zoals u ongetwijfeld al in de media vernam , wordt alles in het werk gesteld om de epidemie met Corona in te dijken . Zo willen we met uiterste inspanningen onze zwakkere patiënten , familieleden , kennissen zo veel mogelijk beschermen om een besmetting op te lopen . Vanuit de overheden is voorgesteld om daarvoor patiënten die hoesten, niezen, verkouden zijn, met of zonder koorts, niet meer naar onze wachtzalen te laten komen . Men wil vermijden dat gezonde patiënten hier het virus oplopen.

Reisgeschiedenis heeft hier geen belang meer.

Daarom is onze digitale wachtkamer dicht gezet en kunnen alleen telefonische afspraken worden gemaakt. Wij zullen zoveel als mogelijk telefonisch de ernst van de ziekte inschatten en aanraden gewoon thuis uit te zieken en zo weinig mogelijk contact te hebben met anderen. Wij zullen tijdens de komende weken ook telefonisch bekijken of er voorschriften en ziektebriefjes nodig zijn. Deze zullen we, wegens deze uitzonderlijke situatie , naar u mailen.

Deze inspanningen zouden ervoor moeten zorgen dat onze praktijk virusvrij blijft en dat onze andere raadplegingen zoals controles, bloedafnames, ongevalletjes, herhalingsmedicatie …. veilig kunnen blijven doorgaan.

Vanaf maandag 16 maart zal er door alle artsen van de gemeente een centrale plek worden ingericht, om met beschermende maatregelen, de zieken toch te kunnen onderzoeken en behandelen indien absoluut nodig. Dit zal u worden meegedeeld als u belt. Wij hopen samen deze epidemie zo veel en zo snel als mogelijk in te dijken.
Wij hopen daarvoor op uw begrip en volle medewerking .

Huisartsengroep Ravels

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren