Hij mishandelde de 2-jarige Miguel met de dood tot gevolg

Dave De Kock is door de correctionele rechtbank van Turnhout veroordeeld tot tien jaar effectief voor de mishandeling van Miguel Van Kriekinge uit Weelde. De peuter overleed op 2 juli 2008 in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Miguel werd door zijn stiefvader Dave De Kock op 25 juni 2008 naar het ziekenhuis gebracht met zware hoofdletsels en verwondingen over het hele lichaam. Enkele dagen later overleed de jongen in het UZ van Antwerpen aan een hersenvliesbloeding. Onmiddelijk na de feiten werd Dave De Kock aangehouden door het parket van Turnhout

De correctionele rechtbank van Turnhout veroordeelde Dave De Kock vandaag tot tien jaar effectief voor onmenselijke handelingen op een minderjarige. Hij stond eerder al te boek als een agressieve drugsgebruiker. Moeder Sandra Verbeek, die zelf had nagelaten om met haar zoontje naar het ziekenhuis te gaan, werd veroordeeld tot twee jaar voorwaardelijk voor schuldig verzuim.

De advocaat van Mike van Kriekinge, Miguel’s vader, was na afloop ontgoocheld. De verdediging had gepleit om de “kinderbeul” te laten berechten voor assissen wegens foltering en doodslag. De rechter volgde deze doorverwijzing niet. Waarschijnlijk komt er geen beroep meer, al wil een woeste papa van Kriekinge het hier niet bij laten.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren