Vanmorgen is een reconstructie gehouden van de moord op Gunther Haagen. De politie weerde de pers en andere nieuwsgierigen zodat de wedersamenstelling op een rustige manier kon verlopen. Later op de dag gaf het parket van Turnhout enige informatie vrij.  Van de mogelijke daders was enkel Teuna v.D. ter plaatse vandaag. Mogelijk volgt er nog een tweede reconstructie met verdachte Manuel v.V., de ex van Teuna.

In de nieuwe wijk Nonnenbos in Weelde-Statie werd iedereen vandaag op afstand gehouden bevestigde Inge Delissen van het Turnhoutse parket. Tijdens de reconstructie, die zonder enig probleem verliep, werd enkel met de versie van de jonge Nederlandse vrouw rekening gehouden. Omdat ze volledig heeft gebroken met haar voormalige vriend en mede-beschuldigde Manuel v.V. werd zijn rol en die van de makelaar ingenomen door medewerkers van het parket. Nog volgens de woordvoerster van het parket werd de wedersamenstelling volledig opgenomen om de beelden later nog eens te gebruiken.

De moord op Gunther Haagen dateert inmiddels al van 19 oktober 2011. Hij werd toen neergestoken nadat een afspraak in de kijkwoning met een Nederlands koppel uit de hand liep. Naast Manuel v.V. en Teuna v.D. zit ook Marc v.D. in een Belgische cel. Hij was echter niet aanwezig bij de moord zelf.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren