Gisteren vond in het Nonnenbos in Weelde Statie een tweede reconstructie plaats in verband met de moord op makelaar Gunther Haagen op 19 oktober van vorig jaar. Nadat eerder de feiten al eens in scene gezet werden met  de vrouwelijke verdachte in de zaak, Teuna v.D., kwam gisteren haar ex-vriendje en hoofdverdachte Manuel van Veen naar de plaats des onheils afgezakt om zijn versie van het verhaal te tonen. De straat waar de betreffende koopwoning staat werd enige tijd afgesloten voor pottenkijkers.

De 25-jarige van Veen was al meteen na de moord hoofgverdachte nummer 1 bij de speurders. Maar de Tilburger bleef maandenlang ontkennen totdat hij enkele weken geleden toch begaf en de moord bekende. Door die bekentenis kwam de zaak in een stroomversnelling terecht en kon van Veen dus gisteren meewerken aan deze ultieme reconstructie. Van Veen’s verhaal kon zo aan de realiteit getoetst worden. De rol van slachtoffer Haagen werd gespeeld door een agent. De hele wedersamenstelling werd, net als de eerste keer, volledig vastgelegd op video.

Ook Jef Vermassen werd opgemerkt in Weelde-Statie. Hij is de raadsman van de familie Haagen en kwam, net zoals in februari, in hoogsteigen persoon kennis nemen van de vertolkte daden.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren