Eerder deze week verscheen Petrus K. , een 41 jarige man van Nederlandse afkomst, wonende in bungalowpark Tulderbos in Poppel voor de strafrechtbank van Turnhout op verdenking van ontucht met één of meer minderjarigen.
We hadden vorig jaar september al aanwijzingen ontvangen over deze zaak maar omwille van het moeilijk karakter van deze feiten hebben we toen verkozen om de zaak voorlopig niet in de publiciteit te brengen.
Beklaagde trok vorig jaar met een kennis en zijn kinderen op vakantie in Hongarije waar de feiten plaatsgrepen. Na thuiskomst trok de moeder van de vriend naar de politie om klacht neer te leggen. Ze beschuldigde K. van ongewenste intimiteiten met haar kinderen.


Openbaar aanklager Van de Flaas bestempelde de feiten als zeer verontrustend, K. betrok ook nog eens zijn eigen kinderen in de zaak. Op de PC van K. werd meer bewijsmateriaal aangetroffen, met name films met een uitgesproken pornografisch karakter. Hij gaf er zelf uitleg bij hoe eenvoudig het wel is om jonge meisjes voor de webcam te krijgen gedurende het chatten. Aanklager Van der Flaas vroeg dan ook om voorwaarden op te leggen en K. ook onder toezicht van de rechtbank voor strafuitvoering te plaatsen.
Als verweer haalde advokaat Vosters aan dat zijn client K. geen strafbare feiten pleegde, hij had zich enkel laten insmeren tegen zonnebrand door de minderjarigen. Op zijn beurt had hij hetzelfde gedaan als bescherming voor allergische reacties op het lokale water, verder zou er niets zijn gebeurd.
Volgens meerdere bronnen zijn in het verleden echter al meerdere zaken gebeurd die verdacht waren, zeker nu deze zaken aan het licht zijn gekomen. De mensen uit de nabije omgeving zijn ongerust en vrezen voor een herhaling van de feiten, dit keer zelfs met zwaardere gevolgen. Ze vragen dan ook met aandrang een zware straf voor K. om een duidelijk teken te geven dat deze zaken ernstig worden genomen. Op 13 februari wordt een vonnis verwacht.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren