familiegeweldBertus V.d.A., een 32-jarige man uit Tilburg is door de Turnhoutse rechter veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes maanden voor het aanbrengen van slagen en verwondingen aan zijn 12-jarige stiefdochter. Tijdens een ruzie op 2 januari op een camping in Poppel deelde hij klappen uit aan de dochter van zijn vriendin. Een dag eerder al waren er woorden tussen de twee, maar op de tweede dag van 2013 ging het hek blijkbaar helemaal van de dam.

Na een nieuwe ruzie kwam het tot een handgemeen waarbij Bertus V.d.A. het slachtoffer verwondde met een schroevendraaier. Hij verklaarde dat niet met opzet gedaan te hebben, maar na een aangifte werd hij toch opgepakt door de politie. De raadkamer in Turnhout liet hem echter al snel voorwaardelijk vrij en maande de man aan geen contact meer hebben met het kind en vroeg hem zich ter beschikking te houden van politie en gerecht.

Vorige week kwam de zaak opnieuw voor en gaf de rechter hem een celstraf van zes maanden. Bertus V.d.A. verklaarde daar nog eens dat hij zijn stiefdochter niet opzettelijk stak met de schroevendraaier, iets wat een getuige ook bevestigde. De rechter geloofde hem ook wel, maar vond zijn agressie toch ongepast voor een (stief)vader.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren