109 not ravels steenweg weelde 31 3

De  poging tot Openbare Verkoop van de gemeentewoning langs Steenweg Weelde 31 in Poppel kende tot tweemaal toe geen succes.

Aan deze verkoop waren op dat moment strenge sociale voorwaarden verbonden, het bleek echter dat er geen kandidaten bereid waren om de woning met een geschatte prijs van 250.000 € de gevraagde som van 258.000 € te bieden.

Nieuwe poging via online verkoop. 

Daarom wordt nu de woning opnieuw aangeboden aan 268.000 €, daarbij zullen echter de sociale voorwaarden vervallen. Met het optrekken van de prijs met 10.000 € krijgt de gemeente een extra budget van 10.000 € dat binnen het sociaal beleid zal worden gebruikt, aldus burgemeester Luyten die dit agendapunt voor zijn rekening nam omdat voorzitter Segers als notaris verbonden is aan dit dossier en zich afzijdig moest houden.

Groen raadslid Buyst wilde nog even weten waaraan dit extra budget zal worden gespendeerd maar hier blijven nog vele pistes open binnen het sociale aanbod. Volgens burgemeester Luyten is een mogelijkheid om dit te linken aan de subsidies voor huurtoelagen maar dat moet nog worden bekeken. De woning zal op door Biddit online worden verkocht.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren