verrekijker oudWaar het leek dat de toekomst voor de oude gebouwen van de verrekijker enkele maanden geleden lag bij VIBO de Brem is nu de beslissing gevallen.
De Brem komt niet naar Weelde,  men gaat dus niet van de mogelijkheden gebruik maken om de school aan de Koning Albertstraat om te vormen voor dit buitengewoon onderwijs.
Naar verluid zouden ook de logistieke problemen, voornamelijk met het leerlingentransport moeilijk oplosbaar zijn geweest in deze tijden van crisis.
Het zou financieel ook niet verantwoord zijn om deze oude gebouwen te moderniseren, naar alle waarschijnlijkheid zal er nu een nieuw sociaal  woonproject worden opgestart door de gemeente Ravels.
 
De bruikbare materialen die zijn achter gebleven nadat de leerlingen van Weelde hun intrek namen in de nieuwe school, worden geschonken aan de Brem.
De vraag ligt op tafel om de ruimte voor parking aan de linkerzijde van het parochiecentrum St Michiel een permanent karakter te geven, deze parking hoort op dit ogenblik niet bij de zaal maar is sinds de aanleg ervan wel altijd in bruikleen geweest door de zaal. 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren