122 acteurTijdens de herfstvakantie staan er weer tal van activiteiten en workshops gepland in de gemeente Ravels. De Ravelse jeugddienst schakelde ondermeer Quiza Child's Play in om twee workshops te geven, met name “Junior Chef” en “Word acteur/actrice”. Deze vinden respectievelijk plaats op woensdag 30 oktober en donderdag 31 oktober. Inschrijven kan via de jeugddienst van Ravels.

De hoogste raad der chef-koks heeft jullie hulp nodig. Een week geleden heeft de hoofdchef zijn been gebroken. Zonder een goede chef is het onmogelijk om te koken! Daarom zijn ze op zoek naar een nieuwe chef, een Junior Chef. Durf jij de hoofdchef te vervangen? Durf jij te strijden voor de titel “Junior Chef” ?  Meld je dan aan. Place-to-cook is gemeentezaal Den Eel. Je moet zelf zorgen voor een schort, keukenmesje, snijplank, bordje en een drankje.   Hallo, wie is er op TV? Wie heeft er altijd al een acteur willen zijn? Dit is je kans om een echte acteur/actrice te worden in een TV-serie! Wie weet word je wel beroemd in onze gemeente!? Het resultaat van deze activiteit is later te bekijken via www.quiza.be.  De opnames vinden plaats in Gemeenschapscentrum De Wouwer en je dienst enkel te zorgen voor een effen wit- en zwart T-shirt, en een drankje.

Beide initiatieven komen van de Jeugddienst van de gemeente Ravels en Quiza Child’s Play en zijn geheel gratis.   Meer info: www.quiza.be of www.ravels.be

Inschrijven kan via 014 65 41 72 of via email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren