belastingsaangifte2024

De zitdag van FOD financiën in het Sociaal Huis vindt plaats op woensdag 19 juni van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur.

OPGELET: Hiervoor dien je voorafgaand een afspraak te maken via het onthaal van het gemeentehuis.

Wilt u uw aangifte laten invullen via de gemeente op het Sociaal Huis?

  • Medewerkers van de FOD Financiën zullen op woensdag 19 juni 2024 aangiftes invullen in het Sociaal Huis van Ravels. Dat kan enkel op afspraak via de onthaalbalie in het gemeentehuis. Telefonisch te bereiken via 014 65 67 04. 
    • Hou er rekening mee dat u per afspraak (12 minuten) hulp krijgt bij één aangifte. Wilt u langskomen met meerdere aangiftes (voor uw ouders, kinderen …), maak dan evenveel afspraken.
    • Vergeet zeker niet je identiteitskaart, inkomstenfiches, aanslagbiljet van vorig jaar en alle andere nodige attesten mee te brengen.
    • Aangifte voor iemand anders? Doe je een aangifte voor iemand anders, dan moet deze persoon jou een volmacht geven. Deze volmacht kan je hier downloaden.
  • Hebt u een witte enveloppe ontvangen met een vereenvoudigde aangifte? Dan kunnen de specialisten u op deze zitdag niet helpen. Als u akkoord gaat met de aangifte, hoeft u niets te ondernemen. Bent u niet akkoord, neem dan contact op met het nummer 02 57 257 57.

Wenst u uw aangifte te laten invullen door de experts van de FOD Financiën?

  • Dat kan enkel op afspraak. Neem contact op met de FOD financiën via 02 575 56 66 of bel het nummer dat op de enveloppe van uw aangifte staat (bruine enveloppe).
  • U hoeft zich niet te verplaatsen! De experts van de FOD Financiën bellen u op het afgesproken tijdstip terug om samen met u uw aangifte in te vullen per telefoon.

Meer info: Hulp bij het invullen van de belastingaangifte | FOD Financiën (belgium.be)

Download volmacht belastingen 2024.pdf 424,5 Kb

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren