dorpsteam weelde statie

Het gemeentebestuur zoekt enthousiastelingen met een liefde voor Weelde-Statie die graag nadenken over de toekomst van dit deeldorp.

Deze oproep past in het traject ‘Veerkrachtige dorpen’.

Het gemeentebestuur zoekt enthousiastelingen met een liefde voor Weelde-Statie die graag nadenken over de toekomst van dit deeldorp. De oproep past in het traject ‘Veerkrachtige dorpen’.

Ken je je buren nog? Maak je je zorgen over het verkeer? Zijn er voldoende winkels? Zijn er voldoende speelpleintjes voor onze kinderen? Samen met jou gaan we op zoek naar wat er leeft in Weelde-Statie en hoe we hiermee aan de slag gaan.

Deelnemen aan dit dorpsteam kan door vóór 22 september een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 014 65 67 04. Laat in je bericht meteen weten wat je link is met Weelde-Statie.

Met het traject ‘Veerkrachtige dorpen’ gaan het gemeentebestuur en de provincie Antwerpen samen met inwoners aan de slag om onze gehuchten ‘veerkrachtig’ te maken en nieuw leven in te blazen.

Wij zijn er van overtuigd dat het vergroten van de leefbaarheid en participatie in wijken en dorpen het beste resultaat heeft als de initiatieven uit de samenleving komen.

Wie zoeken we?

Inwoners met goesting, optimisme, enthousiasme, jong of oud om met hun deeldorp aan de slag te gaan! Iedereen die een link heeft met Weelde-Statie kan meedoen. Grijp deze kans om zelf mee de dorpsontwikkeling te bepalen en een impact te hebben op wat er in Weelde-Statie gebeurt.

Wat houdt het in?

Tijdens het traject bepalen we doelen voor Weelde-Statie: wat willen we behalen? We bespreken de aanpak om deze doelen te bereiken. Hoe zorgen we ervoor dat we de juiste informatie krijgen en de juiste mensen contacteren? Hoe krijgen we zo veel mogelijk inwoners enthousiast over het traject? Ten slotte werken we ook aan oplossingen voor eventuele problemen en versterking van wat goed loopt.

Wat verwachten we?

Als lid van het dorpsteam engageer je je om een aantal keer tijdens het traject te vergaderen. Een optimistische houding en veel goesting zijn belangrijke eigenschappen van deze ‘ambassadeurs’. Voorlopig schatten we dat het volledige project in Weelde-Statie, inclusief voor- en natraject, ongeveer een half jaar in beslag zal nemen.

Hoe meedoen?

Meedoen kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 014 65 67 04. Laat weten wat je link is met het gehucht. We ontvangen je deelname graag vóór 22 september.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren