gemeentehuis ravels

Ook het bestuur van de gemeente Ravels is solidair en schenkt 1 EUR per inwoner aan Rode Kruis Vlaanderen.

Burgemeester Luyten gaf in een persbericht tekst en uitleg.

“Het bestuur is geschokt door de beelden van het menselijk leed en de vernielingen die door de overstromingen werden aangericht in Wallonië. Om hen te steunen, willen we graag ons steentje bijdragen en het signaal geven dat ook wij meeleven met de slachtoffers van het recente noodweer”, zegt burgemeester Walter Luyten “Daarom heeft het college van burgemeester en schepenen beslist om per inwoner 1 euro te schenken aan het Rode Kruis Vlaanderen. Dat is exact 15.358  EUR dat op de speciale rekening van het Rode Kruis gestort zal worden. Deze gift kan helpen om concrete hulp te bieden aan de getroffenen van de ramp.

Daarnaast is het hartverwarmend dat onze inwoners staan te popelen om te helpen na de verschrikkelijke gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Ook onze brandweerdienst was ter plaatse om hulp te bieden aan de getroffenen. We zien dat er enorm veel solidariteit is en zijn daarvoor bijzonder dankbaar”, vervolgt burgemeester Walter Luyten.

In Ravels hingen de vlaggen op dinsdag 20 juli ook halfstok. Stipt om 12.00 uur werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de getroffenen.

pompiersminuutstilte

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren