vacatures Ravels

De gemeente Ravels schrijft een aantal vacatures uit voor uiteenlopende functies.

Indien u geïnteresseerd bent in één van deze vacatures moet u voor uiterlijk 7 februari uw gemotiveerde kandidatuur indienen met een kopie van ja diploma bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of sturen naar naar Lokaal bestuur Ravels, t.a.v. college van burgemeester en schepenen - Gemeentelaan 60, 2381 Ravels. De uitgebreide functiebeschrijving en aanwervingsvoorwaarden kan je verderop in dit artikel terugvinden.

Coördinator aankopen en projecten (B1-B3)

Je staat in voor het beheer en de coördinatie van de overheidsopdrachten binnen het lokaal bestuur Ravels. Daarnaast dien je lastvoorwaarden voor technische overheidsopdrachten uit te schrijven en zal je kleinere technische projecten van de technische dienst voorbereiden en/of coördineren. Je beschikt over een bachelordiploma, bij voorkeur in een technische richting.

Aanbod: een voltijds contract van onbepaalde duur en een brutostartsalaris van 2.536,05 euro per maand.

Download: functieomschrijving coördinator aankopen en projecten.docx 30,6 Kb

Coördinator lokale economie – Weelde Depot (B1-B3)

Vanuit je affiniteit met lokale economie en de ondernemerswereld help je mee om het economisch beleid van Ravels verder uit te bouwen en te coördineren. Je bent het aanspreekpunt voor lokale ondernemers en zorgt voor de administratieve afhandeling en afgifte van vergunningen. Daarnaast sta je ook in voor de coördinatie, en uitbouw van de Weelde Depot site conform het ruimtelijk uitvoeringsplan. Je beschikt over een bachelordiploma.

Aanbod: een voltijds contract van onbepaalde duur en een brutostartsalaris van 2.536,05 euro per maand.

Download: Coördinator lokale economie - Weelde Depot.docx 597,3 Kb

Deskundige wonen (B1-B3)

Als deskundige wonen sta je samen met je diensthoofd in voor de vormgeving van het gemeentelijke woonbeleid. Binnen het woonthema (woningkwaliteit, duurzaamheid, leegstand & verwaarlozing …) werk je beleidsvoorstellen uit en volg je mee goedgekeurde projecten en acties op in de gemeente. Je creëert ook een beleidsnetwerk wonen en zoekt mee naar innovatieve oplossingen voor woonvragen in de toekomst. Je beschikt over een bachelordiploma.

Aanbod: een halftijds (19/38ste) contract van onbepaalde duur en een brutostartsalaris van 1.268,03 euro per maand.

Download: AS_Functieomschrijving_Deskundige wonen.docx 76 Kb

Kinderverzorg(st)er kleuteronderwijs (C1-C3)

Je organiseert en staat in voor de opvang van kinderen. Je haalt energie uit het bedenken van creatieve activiteiten en helpt bij de hygiënische verzorging en het eten geven van de kinderen. Het onderhouden van goede contacten en het naleven van afspraken met de ouders is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs.

Aanbod: een halftijds (19/38ste) contract van onbepaalde duur en een brutostartsalaris van 1.009,05 euro per maand.

Download: kinderverzorgster.docx 594,3 Kb

2 Maatschappelijk assistenten (B1-B3)

Als maatschappelijk werker bij OCMW Ravels verzeker je het recht op maatschappelijke dienstverlening en gebruik je aangepaste methodieken zodat een concrete en individuele hulpverlening aangeboden wordt. Je biedt informatie, advies, begeleiding en psychosociale, financiële en administratieve hulp aan personen en gezinnen om hun maatschappelijke integratie te bevorderen. Je hebt een bachelordiploma in het sociaal-agogisch werk, met de titel van maatschappelijk assistent(e), of een gelijkgesteld diploma.

Aanbod: een voltijds contract van onbepaalde duur en een brutostartsalaris van 2.536,05 euro per maand of een halftijds (19/38ste) contract van onbepaalde duur en een brutostartsalaris van 1.268,03 euro per maand.

Download: 

Maatschappelijk assistent(e) projectwerking (B1-B3)

Het OCMW Ravels wil een relevante bijdrage leveren in de strijd tegen plattelandsarmoede. Het is jouw taak om maatschappelijk kwetsbare gezinnen en personen op te sporen en hen te begeleiden in de zoektocht naar oplossingen voor hun precaire leefsituatie. Je gaat op een laagdrempelige en outreachende manier te werk en verzekert de verbindingen tussen maatschappelijk kwetsbare mensen en zorg- en welzijnsorganisaties. Je hebt een bachelordiploma in het sociaal-agogisch werk, met de titel van maatschappelijk assistent(e), of een gelijkgesteld diploma.

Aanbod: een halftijds (19/38ste) contract van onbepaalde duur en een brutostartsalaris van 1.268,03 euro per maand.

Download: maatschappelijk assistent projectwerking-buurtopbouw.docx 595,4 Kb

Administratief medewerker (C1-C3)

Als administratief medewerker bij OCMW Ravels verzeker je een reeks ondersteunende werkzaamheden, voornamelijk van informatieve en administratieve aard, waardoor de verschillende diensten van het OCMW hun taken kunnen uitvoeren. Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld en bent klantvriendelijk.

Aanbod: een voltijds contract van bepaalde duur van 1/03 tot 24/05/2021 en een brutostartsalaris van 2.018,10 euro per maand. Aansluitend een halftijds contract (19/38ste) van bepaalde duur van 25/05 tot 1/07/2021 en een brutostartsalaris van 1.009,05 euro per maand.

Download: AS_Functieomschrijving_Administratief Medewerker ocmw.docx 72,5 Kb

Wat bieden wij jou? 

Ons aanbod wordt telkens aangevuld met maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler en een fietsvergoeding of een abonnement voor het openbaar vervoer. Er wordt een werfreserve van 2 jaar aangelegd voor alle functies.

polstokInteresse?
Stuur uiterlijk op 7 februari 2021 je kandidatuur (met cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma) bij voorkeur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar lokaal bestuur Ravels, t.a.v. college van burgemeester en schepenen - Gemeentelaan 60, 2381 Ravels.
De uitgebreide functiebeschrijving en aanwervingsvoorwaarden kan je terugvinden op www.ravels.be onder de knop “vacatures” > “Gemeente en OCMW Ravels”. Bij de indiensttreding bezorg je ons een recent uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag op dat moment niet ouder zijn dan 3 maanden.
Voor meer info over de functie-inhoud kan je terecht bij de personeelsdienst op het nummer 014 65 48 37.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren