© RAWEPO

Begin dit jaar trapten meer dan 150 aanwezigen het traject af naar een nieuw Beleidsplan Ruimte Ravels tijdens de eerste startvergadering in de zaal van de Brouwerij.

Via deze link kan u terugkijken waar het over ging en hoe deze eerste vergadering op 9 januari verliep: STARTVERGADERING RUIMTELIJK BELEIDSPLAN RAVELS

beleidsplan Ravels

Ambitieuze agenda als een der eerste gemeentes in Vlaanderen.

De ambitieuze agenda die was vooropgesteld werd helemaal in de war gestuurd door het bekende virus en de organisatie moest bijsturen en andere kanalen zoeken om de bevolking te blijven raadplegen en inlichten zoals toen werd beloofd.

Daarom willen ze nu, ondanks de onmogelijkheid om vergaderingen te organiseren toch nog een stap zetten ter voorbereiding van de volgende fase in de opmaak van het beleidsplan. Daarom wil de organisatie e bevolking  vragen om mee te werken aan een online enquête. 

QR Code beleidsplan RavelsScan de QR code en laat ook jouw stem horen door deel te nemen.

Zet je ergens rustig, want hier zal je toch makkelijk tot 20 minuten tijd voor nodig hebben. Je vindt deze enquête achter volgende link of door de QR-code te scannen.

Via de enquête is het de bedoeling dat we zicht krijgen om de ambities en wensen die jij hebt voor het toekomstig ruimtegebruik in Ravels. Dit dient ter voorbereiding van de workshops die gepland staan in 2021 waar we de mogelijkheden verkennen om deze ambities en wensen effectief tot realisatie te brengen. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met de dienst ‘Omgeving’ in het gemeentehuis.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking en je tijd!

 © RAWEPO

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren