Fotowedstrijd 2020

Het lokaal bestuur van Ravels daagt je uit!

Breng jij Ravels op zijn mooist in beeld dan prijkt jouw foto misschien wel op één onze postkaarten! De winnaar wordt beloond met een Ravelse cadeaucheque twv 100,00 EUR.

De maker van de zilveren en bronzen foto gaan naar huis met een cadeaucheque van 50,00 EUR.  Iedere amateurfotograaf uit Ravels of afkomstig uit Ravels, jong en oud, kan deelnemen.

Trek met je camera op pad en neem kiekjes van wat zich in Ravels afspeelt. Of grabbel in jouw digitale fotoarchief en stuur je mooiste digitale foto’s van Ravels door. De foto’s moeten genomen zijn tussen 1 april 2019 en 31 oktober 2020. Elke deelnemer kan maximaal drie foto’s insturen en wordt gevraagd minstens twee subthema’s van natuur, mens en dier, cultuur, erfgoed en/of architectuur in Ravels te combineren. 

Voorwaarde is dat het kleurenfoto’s zijn van minimum 300 dpi, zodat ze kunnen gebruikt worden in de gemeentelijke flyers, folders, affiches, website en voor de nieuwe druk van de postkaarten “Groeten uit Ravels”.  Beschrijf de locaties van je foto's en vergeet vooral je naam en telefoonnummer niet te vermelden!

De fotowedstrijd loopt tot 31 oktober 2020. De top 3 zal nog voor het einde van het jaar worden bekendgemaakt. Meer info en het reglement vind je op www.ravels.be/fotowedstrijd.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren