Vacatures Ravels

Er lopen op dit ogenblik nogal wat interessante vacatures bij de gemeente.

Zit u zonder werk, of bent u toe aan verandering bij een vaste werkgever? Dan zit hier vast wel iets voor u bij.

Lokaal bestuur Ravels werft aan:

Deskundige Burgerzaken (B1-B3)

Als expert vreemdelingenzaken en internationaal privaatrecht ondersteun je het diensthoofd burgerzaken door de relevante wetgeving voor de vreemdelingendienst op te volgen en de kwaliteit van de dienstverlening en een klantvriendelijke toepassing van de onderrichtingen te bewaken. Je vertaalt de wetgeving in werkbare procedures en tekent de werkprocessen hiervoor uit. Hierbij hoort zowel front- als backofficewerk op de dienst. Daarnaast volg je ook de onderrichtingen voor burgerlijke stand nauw op. Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in een juridische richting, en hebt ruime kennis van wetgeving en reglementeringen inzake de verschillende aspecten die worden behandeld door de dienst burgerzaken.

Schriftelijke proef: 15/09/2020 om 18.00 uur
Mondelinge proef: 9/10/2020 vanaf 9.00 uur 

Coördinator aankopen en projecten (B1-B3)

Je staat in voor het beheer en de coördinatie van de overheidsopdrachten binnen het lokaal bestuur Ravels. Daarnaast dien je lastvoorwaarden voor technische overheidsopdrachten uit te schrijven en zal je kleinere technische projecten van de technische dienst voorbereiden en/of coördineren. Je gaat op een efficiënte manier te werk, weegt de verschillende doelstellingen tegenover elkaar af en bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. Je beschikt over een bachelordiploma, bij voorkeur in een technische richting.

Boekhouder (B1-B3)

Je bent verantwoordelijk voor alles wat verband houdt met de boekhouding van het lokaal bestuur en bent in staat om een helder en gestructureerd overzicht te behouden over de financiën. Je informeert de financieel directeur en de diensthoofden over de voorbereiding, advisering en uitvoering van beleids- en managementbeslissingen door het duiden van de boekhoudkundige aspecten ervan. Je kan efficiënt en doeltreffend werken, bent klantgericht en hebt oog voor kwaliteit. Je hebt een bachelordiploma en minstens drie jaar ervaring in een boekhoudkundige functie.

Coördinator ICT (B1-B3)

Samen met je collega deskundige GIS en ICT ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, opvolgen en evalueren van de ICT-infrastructuur voor het hele lokaal bestuur. Je komt terecht in een afwisselende functie waardoor je kennis/achtergrond/interesse best zo divers mogelijk is: projectmanagement, (cloud-based) netwerken, telefooncentrales (VoIP), wifi, Office 365, mobile devices … Je beschik over een hands-onmentaliteit en bent servicegericht naar eindgebruikers toe, maar kan zeker ook beleidsmatig je mannetje staan. Je beschikt over een bachelordiploma, bij voorkeur in een ICTrichting.

Maatschappelijk werker (B1-B3)

Als maatschappelijk werker bij OCMW Ravels verzeker je het recht op maatschappelijke dienstverlening en gebruik je aangepaste methodieken zodat een concrete en individuele hulpverlening aangeboden wordt. Je biedt informatie, advies, begeleiding en psychosociale, financiële en administratieve hulp aan aan personen en gezinnen om hun maatschappelijke integratie te bevorderen. Je hebt een bachelordiploma in het sociaal-agogisch werk, met de titel van maatschappelijk assistent(e), of een gelijkgesteld diploma. Je toont betrokkenheid voor de leefwereld van cliënten en weet beheerst om te gaan met een verscheidenheid aan taken en wijzigende omstandigheden.

Wat bieden wij jou?
Voor de functie van deskundige burgerzaken en coördinator aankopen en projecten:

  • een contract van onbepaalde duur en een brutostartsalaris van 2 536,05 euro per maand.

Voor de functie van boekhouder:

  • een voltijdse of 4/5de vervangingsbetrekking van (vermoedelijk) 10 maanden met kans op een vast contract van onbepaalde duur. Brutostartsalaris: 2 536,05 euro per maand (voltijds) of 2 028,84 euro (4/5de).

Voor de functie van coördinator ICT:

  • een voltijdse vervangingsbetrekking van 6 maanden met kans op een vast contract van onbepaalde duur en een brutostartsalaris van 2 536,05 euro per maand.

Voor de functie van maatschappelijk werker:

  • Een voltijds contract van bepaalde duur voor de periode 14 september 2020 - 1 mei 2021 en een brutostartsalaris van 2 536,05 euro per maand.

Ons aanbod wordt telkens aangevuld met maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler en een fietsvergoeding of een abonnement voor het openbaar vervoer. Er wordt een werfreserve van twee jaar aangelegd voor elke functie, behalve voor de functie van maatschappelijk assistent.

Interesse?
Stuur uiterlijk op zondag 6 september 2020 je kandidatuur (met cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma) bij voorkeur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar lokaal bestuur Ravels, t.a.v. college van burgemeester en schepenen. Gemeentelaan 60, 2381 Ravels. De uitgebreide functiebeschrijving en aanwervingsvoorwaarden kan je terugvinden op www.ravels.be onder de knop “vacatures” > “Gemeente en OCMW Ravels”. Voor meer info over de functie-inhoud kan je terecht bij de personeelsdienst op het nummer 014 65 48 37.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren