RAW netwerksessie2016 TM 

Op donderdag 24 oktober 2019 organiseert het gemeentebestuur vanaf 20.00 uur een netwerk- en infosessie voor alle Ravelse ondernemers in de gemeentezaal De Brouwerij in Weelde.

Hierbij worden ondernemers uit Ravels bij elkaar gebracht om met elkaar van gedacht te wisselen en te luisteren naar de plannen van de gemeente in de nabije en verdere toekomst.

Programma:

Omstreeks 20.00 uur zal burgemeester Walter Luyten de spits afbijten en daarna het woord laten aan de schepen van lokale economie Carine Couwenberg die de stand van zaken zal meedelen over de verschillende gemeentelijke dossiers.

Daarna zal Dimitri Deiteren van IOK het hebben over de bedrijvenzones en Griet Goor, IOK over bedrijventerreinenmanagement. 

Vervolgens neemt Jan Druyts van de HVZ Taxandria het woord om de werkgevers in te lichten wat erbij komt kijken als personeelsleden zich kandidaat stellen als vrijwillig brandweerman. 

Als laatste laten we Bart Quirijnen, vzw de Sprong aan het woord die het zal hebben over ‘sociale economie’. 

Het officiële gedeelte zal omstreeks 21.30 uur worden afgerond zodat er nadien nog voldoende tijd zal overblijven om te netwerken met de verschillende ondernemers die onze gemeente rijk is onder het genot van een hapje en een drankje.

Begin september zijn de uitnodigingen verstuurd.
Heb je per vergissing geen uitnodiging ontvangen en zou je toch graag zou willen deelnemen aan deze netwerksessie, kan je je wenden tot de communicatiedienst om je alsnog aan te melden (via 014 65 67 04 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren