kookcafé 

ZATERDAG 10 AUGUSTUS 2019 – 16.30 UUR

CADO, Weeldestraat 5-7, 2381 Weelde

Voeding bij kankerpatiënten.

Voeding speelt een belangrijke rol bij kankerpatiënten, zowel tijdens hun ziekte, als tijdens hun herstel achteraf. Elk lichaam reageert anders op kanker en op voeding. 

Sommige patiënten krijgen te maken met gewichtsverlies, terwijl anderen net kampen met overgewicht. Ook kauw- en slikklachten kunnen optreden, net als smaak-en reukveranderingen. Het is daarbij belangrijk om de juiste voeding te gebruiken en deze voeding op de goede manier te bereiden. 

 Het Welzijns-en Gezondheidsoverleg organiseert daarom een kookcafé voor (ex-) kankerpatiënten én hun naasten.  Het kookcafé wordt begeleid door Janny van de Laar, inwoonster van Poppel en medewerkster van het Oncologisch Centrum in het ziekenhuis van Tilburg en Anke van den Brand, diëtiste uit Ravels-Eel.

De avond start met een uiteenzetting door Anke van den Brand, waarna er samen met een kok uit het ziekenhuis een driegangenmenu gekookt wordt en er samen lekker getafeld wordt.  Dit alles in een ontspannen sfeer, in een kleine groep van maximum 10 personen en in het bijzijn van mensen die in dezelfde situatie zitten, zaten, of die het in ieder geval begrijpen. 

Anke van den Brand en Janny van de Laar zullen ook de hele avond aanwezig blijven om eventuele vragen te beantwoorden. Elke deelnemer mag een vertrouwenspersoon (familielid, vriend(in),...) meebrengen. 

Deelname is volledig gratis. 

Geïnteresseerden voor het kookcafé kunnen zich aanmelden via het OCMW Ravels (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 014/46.24.03) of via Marijke Van der Moeren (Voorzitter Welzijns-en Gezondheidsoverleg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0497/20.33.43)

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren