jeugdconsulent

De gemeente Ravels heeft enkele open betrekkingen.

Altijd al voor de gemeente willen werken, dit is uw kans....

Deskundige GIS & ICT (B1-B3)

In samenspraak met de betrokken diensten ben je verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke uitbouw en onderhoud van een GIS en alles wat hierbij komt kijken (zoals o.a. helpdesk GIS, voorbereiding budget, voorbereiden beleidsdoelstellingen en actieplannen). Je staat de coördinator ICT bij in al zijn werkzaamheden. Je biedt eerstelijnsondersteuning (helpdesk ICT- van alle gebruikers).

Deskundige patrimonium (B1-B3)

Je coördineert en volgt het beheer van het gemeentelijk patrimonium op. Als deskundige patrimonium zal je verantwoordelijk zijn voor de goede staat van de gebouwen in eigendom van de gemeente, zorg je ook voor een strategie om deze constructief in orde te houden en te optimaliseren en daarnaast volg je ook de bouw van nieuwe gebouwen op.

Deskundige personeelsdienst (B1-B3)

Je bent het aanspreekpunt voor alle personeelsgerelateerde vragen van de medewerkers en mandatarissen van gemeente en OCMW Ravels. Je staat in voor de correcte administratieve opvolging en het bijsturen en uitvoeren van personeels- en loonadministratie. Je ondersteunt het diensthoofd personeel m.b.t. digitalisering van de dienstverlening, de implementatie van projecten rond VTO, werving en selectie, competentiemanagement, welzijnsbeleid en andere nieuwe maatschappelijke en bestuurlijke ontwikkelingen.

Diensthoofd burger- & samenleving (A1a-A3a)

Als diensthoofd burger- & samenleving sta je in voor de leiding, organisatie en coördinatie van de dienst. Je bent eindverantwoordelijke voor beleids-, expert- en projectwerk voor de dienst burgerzaken en dienst onthaal. Je volgt nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten burgerzaken/onthaal op met het oog op het garanderen van een kwaliteitsvolle dienstverlening. Je bent eindverantwoordelijke bij verkiezingen en je behandelt complexe dossiers betreffende internationaal privaat recht en burgerlijke stand.

Wat bieden wij jou?

• een contract van onbepaalde duur en een brutostartsalaris van 2 511,98 euro per maand (voor niveau B1-B3) of 3 107,98 euro per maand (voor niveau A1a-A3a);
• aangevuld met maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler en een fietsvergoeding of een abonnement voor het openbaar vervoer.

Interesse?

Stuur uiterlijk op zondag 24 februari 2019 je kandidatuur (met cv en kopie diploma) bij voorkeur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Gemeente Ravels, t.a.v. college van burgemeester en schepenen, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels. De uitgebreide functiebeschrijving en aanwervingsvoorwaarden kan je terugvinden op www.ravels.be onder de knop “vacatures” > “gemeentebestuur”. Voor meer info over de functie-inhoud kan je terecht bij de personeelsdienst op het nummer 014 65 48 37.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren