ocmw projectwerking 

Met de projecten ‘Buurtgerichte Zorg Ravels’ en ‘Alleen Overleven?’ wil het OCMW van Ravels een relevante bijdrage leveren in de strijd tegen plattelandsarmoede in de breedste zin van het woord.

De projecten richten zich op buurten en personen die geconfronteerd worden met sociale, economische en ecologische problemen met betrekking tot gezondheid, werkloosheid, armoede, huisvesting, schooluitval, overlast, criminaliteit, verloedering, vereenzaming, … OCMW Ravels wil deze maatschappelijk kwetsbare personen en gezinnen een stem geven in de zoektocht naar oplossingen voor hun precaire leefsituatie. 

MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT(E) PROJECTWERKING

deeltijds contract (0.5 VTE) van bepaalde duur (1 jaar) met mogelijkheid tot verlenging 

Als maatschappelijke assistent(e) projectwerking (projectmedewerker) sta je voor de opdracht om deze twee projecten verder te operationaliseren in relatie met de doelgroep en binnen het kader van een netwerk van partners.    

Functie: 

- Onderschrijven en uitdragen van de missie, visie en waarden van de organisatie. 

- Opsporen van personen en gezinnen in maatschappelijk kwetsbare posities door het aannemen van een laagdrempelige, outreachende en aanklampende houding. 

- Samen met personen en gezinnen in maatschappelijk kwetsbare posities verkennen en definiëren van door hen ervaren problemen, noden en wensen en zoeken naar oplossingen, kansen en mogelijkheden. 

- Verzekeren van verbindingen tussen maatschappelijk kwetsbare groepen en zorg- en welzijnsorganisaties. 

- Uitbouwen van een professioneel netwerk. 

- Organiseren, coördineren en bijsturen van projecten in samenwerking met de doelgroep en partners.

Profiel:

- Je bent in het bezit van een bachelor diploma in het sociaal-agogisch werk, met de titel van maatschappelijk assistent(e). 

Aanbod:

- Salaris volgens barema (B-niveau), bruto maandsalaris voltijds aan huidige index, min. € 2.412 - max.  € 2.691, maximum 8 jaren relevante ervaring in de privésector of als zelfstandige kan in aanmerking genomen worden;

- Maaltijdcheques, fietsvergoeding en aanvullend pensioen; 

- Een boeiende en afwisselende job in een enthousiaste werksfeer.  

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief met cv en een kopie van je diploma naar de voorzitter, de heer Rombouts, Dreef 19, 2381 Ravels of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk op 28 november 2018. 

Je kan een uitgebreide functiebeschrijving, de aanwervingsvoorwaarden, de salarisschaal en info omtrent de selectieprocedure bekomen bij Sem Erkens, Diensthoofd Welzijn, 014.46.24.36 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie kan ook teruggevonden worden op de website van de gemeente Ravels, www.ravels.be.  

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren