jeugdconsulent

Het gemeentebestuur van Ravels gaat over tot de aanwerving van een voltijdse jeugdconsulent met een contract van onbepaalde duur.

FUNCTIE

Als jeugdconsulent stuur je de jeugddienst aan, je coacht en ondersteunt een team van monitoren en vrijwilligers. Je beheert belangrijke projecten of complexe dossiers en volgt de wetgeving nauw op. Naast leidinggevende speel je ook een adviserende/beleidsondersteunende rol en hou je een oogje op de toegekende subsidies. Je bent spreekbuis én aanspreekpunt van de jeugddienst en communiceert vlot. Tot slot rapporteer je rechtstreeks aan het diensthoofd vrijetijdsdiensten.

PROFIEL

Je bent in het bezit van een bachelordiploma en hebt kennis van jeugdwerk. De gemeentelijke werking is voor jou bekend terrein. Je slaagt voor de selectieprocedure. Je blinkt uit in coördineren en organiseren. Je bent bereid je voortdurend bij te scholen en hebt een gezonde interesse voor vernieuwing en moderne evoluties. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin, werkt zelfstandig, stipt en discreet. Je bent betrouwbaar, flexibel, klantgericht en communicatief. Je beschikt over uitstekende computervaardigheden.

AANBOD

Een contractuele betrekking met een bruto startsalaris van 2 462,69 EUR per maand,  aangevuld met maaltijdcheques, een 2de pensioenpijler, een hospitalisatieverzekering en een fietsvergoeding of een abonnement op het openbaar vervoer.

INTERESSE?

Solliciteer door je kandidatuur (CV + kopie diploma) te bezorgen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post gericht aan college van burgemeester en schepenen, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels, uiterlijk op zondag 27 mei 2018.

De selectieprocedure bestaat een schriftelijke proef die doorgaat op 12 juni 2018. Nadien is er een mondelinge proef die plaatsvindt op 25 juni 2018.

Laatstejaarsstudenten worden toegelaten tot de procedure.

 

Voor meer info over de functie-inhoud kun je terecht bij de personeelsdienst op het nummer 014 65 48 37.

Bij de indiensttreding bezorg je ons een recent uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag op dat moment niet ouder zijn dan 3 maanden. 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren