verhuurders

Ben je verhuurder?

Kom je dan informeren op de infosessie over woningkwaliteitsnormen.

 

De Vlaamse kwaliteitsnormen voor (huur)woningen werden de laatste jaren verstrengd. Eerder besliste de Vlaamse Regering al dat elke huurwoning tegen 2020 over dakisolatie moet beschikken. Vanaf 2023 zullen huurwoningen ook moeten beschikken over dubbel glas. Daarnaast zijn er heel veel algemene veiligheids- en kwaliteitseisen waaraan een (huur)woning moet voldoen.

Huurwoningen die niet aan deze normen voldoen, krijgen strafpunten bij een woningonderzoek. Hierdoor worden ze mogelijk ongeschikt of onbewoonbaar verklaard. Op dit moment zijn er voor eigenaars echter nog verschillende premies beschikbaar waardoor de uitvoering van deze werken best niet te lang wordt uitgesteld. 

 

De gemeente Ravels organiseert een infoavond die vooral gericht is op verhuurders en waar de belangrijkste evoluties en normen rond woningkwaliteit worden toegelicht door Steven Vleugels, deskundige woonkwaliteit bij IOK. Er is ook ruimte voor vragen.

 

Heel wat verhuurders zien het vandaag de dag niet meer zitten om zelf woning(en) te verhuren? Verhuren via SVK Nooderkempen is dan een mogelijke oplossing. Ook verhuren via een SVK wordt toegelicht tijdens deze infoavond. Katrien Denys, prospectieverantwoordelijke bij SVK Noorderkempen, zal hier nader op ingaan. Ook bij haar kan je achteraf terecht met vragen.

 

De infoavond wordt georganiseerd door de gemeente Ravels in samenwerking met IOK en SVK Noorderkempen en vindt plaats op dinsdag 6 maart 2018 om 19.30 uur in het Gemeenschapscentrum De Wouwer, Kloosterstraat 4, 2380 Ravels.

 

Deze infoavond is gratis.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren