1 IMG 1578 001
Donderdag 26 oktober staat voor de Ravelse ondernemers weer de jaarlijkse netwerk- en infosessie gepland.
Hierbij worden ondernemers uit Ravels bij elkaar gebracht om met elkaar van gedacht te wisselen en te luisteren naar de plannen van de gemeente in de nabije en verdere toekomst.
foto boven: Netwerksessie 2014
 

Programma 2017

Uw gemeentebestuur vindt het belangrijk om te weten wat er leeft onder de lokale ondernemers. Bovendien willen zij u ook graag op de hoogte houden van projecten die voor u van belang kunnen zijn. Daarom organiseert het gemeentebestuur een infosessie op donderdag 26 oktober 2017 in de gemeentezaal De Brouwerij, Weeldestraat 86, 2381 Ravels.
Thema’s zoals brandveiligheid bij bedrijven, het RUP industrieterrein in Weelde, de ambachtelijke zone in Poppel en omgevingsvergunningen zullen die avond aan bod komen. Alle ondernemers ontvangen hiervoor een uitnodiging.
Hebt u toch geen uitnodiging ontvangen maar wenst u wel deel te nemen aan de infosessie, dan kunt u zich inschrijven vóór vrijdag 20 oktober 2017 via de dienst communicatie/onthaal op het telefoonnummer 014 65 67 04, of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van het aantal personen (max. 3 personen), de voor- en achternaam, de onderneming, het adres en het telefoonnummer.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren