nieuwe bewoners2017
Regelmatig worden de nieuwe bewoners van onze gemeente uitgenodigd voor een ontmoetingsmoment met het bestuur van de gemeente.
Gisteren was het weer zover, in de Wouwer kwamen zo’n 170 nieuwe bewoners samen.
 

Welkom door de heer burgemeester.

Nadat iedereen was gearriveerd, voorzien van een naamkaartje, zeker zo gemakkelijk bij zo’n eerste kennismaking, nam Margot, communicatieambtenaar van Ravels even het avondprogramma door om dan het woord te geven aan Walter Luyten, onze Ravelse burgemeester.
Zijn toespraak was kort maar krachtig, onze gemeente heeft zoveel troefkaarten dat hij ze moeilijk allemaal kan opnoemen in een kort tijdsbestek zodat hij het maar hield op ons landelijke karakter  waar we allen toch wel trots zijn.
 
Nieuwe Bewoners 3

Tijd voor de kennismaking met Ravels.

Zoals ook elk jaar weer het geval is, werd daarna de informatieve DVD gestart waarin Ravels in al haar  aspecten worden belicht. Het wordt stilaan tijd dat er een update komt van deze opnames maar het is geen sinecure om alles in een kwartier durende reportage te steken, er wordt echter achter de schermen aan gewerkt…
 

cindy jansensGelukkige winnaar van de streekproductenmand.

Om alvast goed van wal te steken bij onze nieuwe buren werd er ook een mand vol streekproducten verloot onder de aanwezigen. Het geluk was hier voor Cindy Jansens die de mand graag in ontvangst nam uit handen van de burgemeester.
 

Groepsfoto.

Moeilijk moment voor de fotografen is altijd het maken van de groepsfoto, de Wouwer leent zich al niet zo goed omdat het licht niet bepaald fotominded is, en ook het aantal mensen is altijd zo hoog dat het niet simpel is om iedereen zijn best mogelijke pose te laten aannemen. Gelukkig is ook dit allemaal weer goed verlopen en staat iedereen op de foto.
 

nieuwe bewoners2017 2Info stands

Speciaal voor de gelegenheid waren een aantal verenigingen ter plaatse met wat stands om uitleg te verschaffen over verenigingen of andere meer praktische  zaken zoals kinderopvang, bloed geven via het Rode Kruis, de Wereldwinkel, Digidak enz…
 
 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren